perhekerhossa lapsia ja aikuisia

Perhekerhot

Perhekerhoihin ovat tervetulleita kaikki lapset yhdessä vanhemman, isovanhemman tai hoitajan kanssa. Perhekerhot toimivat vanhempien vertaistukiryhmänä. Hartaushetken lisäksi kerhossa leikitään, lauletaan, juodaan kahvia ja mehua, syödään puuroa,, askarrellaan ja rupatellaan.

Ma    klo 9.00-11.30 Kytäjä (Palkkisillantie 11)

Ma    klo 9.00-11.30 Martin seurakuntatalo  (Niittymäenraitti 4, käynti sivuovesta)

Ma    klo 9.00-11.30 Paavolan seurakuntakoti (Aittatie 1)

Ma    klo 9.00-11.30 Vehkojan seurakuntakeskus (Yli-Anttilantie 3)

Ma    klo 9.00-11.30 Seurakuntakeskus, kerhotila (Hämeenkatu 16, käynti srk-keskuksen parkkipaikan päädystä portaat alas)

Ke     klo 9.00-14.00 Betania (Helenenkatu 15)

Perhekerhojen kevään toimintakausi
7.1. - 22.5.2019

Pilttiporukka

- vauvaperheiden avoin kerho

Pilttiporukka on vauvaperheiden oma avoin kerho. Aikuisille tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Vauvoillekin pientä mutusteltavaa. Klo 13 avataan ovet, klo 14 keskustelua ja muskarihetki. Lapset ovat 0-1-vuotiaita. Tervetuloa oman aikataulun mukaan, hetkeksi tai koko ajaksi. Lisätietoja Laura 040-8050333.

Pilttiporukka kokoontuu maanantaisin Lasten Kammarissa
klo 13-16.00 Helenenkatu 30-34 (ent. Mummon Kammari)

Tervetuloa mukaan! Ei ilmoittautumista!

vauva syö palikkaa - tervetuloa pilttiporukkaan hyvinkään seurakunnan kerhoon

Toimistosihteeri, kasvatus

Toimistoani kutsutaan kasvatuksen hermokeskukseksi. :-) Hoidan kasvatuksen toimistotyöt ja minut tavoittaa parhaiten virka-aikana klo 8-16 välillä. Vapaa-aikani kuluu lasteni kanssa ja pilatesta harrastaen.

Tanja hoitaa myös nuorisotoimiston juoksevia asioita, ja häneen voi olla yhteyksissä kaikenlaisten kysymysten kanssa.