Kaukasten juhlatalo

Kuvassa Kaukasten juhlatalo (Jokipadontie 6). Seurakunta järjestää siellä omia tilaisuuksiaan

Kaukasten aluetyö

Hiljainen viikko keskiviikko 31.3.2021 kello 17 ja 18 ehtoollishartaudet Kaukasten juhlatalolla. Koronarajoitusten mukaan paikalla voi olla papin lisäksi 5 seurakuntalaista.

30.3 - 5.4 Kaukasten kuntopolulla on seurakunnan hiljainen polku, jossa voit pysähtyä seurakunnan tuomien kylttien äärellä. Polku merkitty merkitsemisnauhoilla. Lähtö juhlatalon urheilukentältä.

Crown Of Thorns And Purple Robe Crown Of Thorns And Purple Robe On Wooden Floor With Sunlight - Crucifixion Of Jesus Christ good friday stock pictures, royalty-free photos & images

Kaukasten aluetyön toimintaan kuuluvat Hyvinkään itäiset kylät: Ahdenkallio, Ylentola, Ridasjärvi, Kaukas, Myllykylä, Uusikylä ja Palopuro. Toimimme yhteistyössä kyläyhdistysten kanssa.

Alueella pidetään muutama ehtoollismessu vuosittain Kaukasten juhlatalossa, Jokipadontie 6, 05510 Hyvinkää.

Alueilla järjestetään seuroja ja laulutilaisuuksia.
Kesällä järjestetään pihaseuroja.
Adventtiaikana lauletaan suosittuja Kauneimpia joululauluja alueen kylissä.

Aluepappi vierailee säännöllisesti Ridasjärvellä Oljamikodissa.
Alueneuvosto suunnittelee aluepapin kanssa alueiden toimintaa.

Kaukasten alueneuvosto

Puheenjohtaja Eija Koski-Sipilä, p.  0400 680 536 (Varajäsen Jussi Tilus)

Taisto Heimonen (Varajäsen Vilho Halmela)
Ulla Juva (Varajäsen Merja Juva)
Juhani Tuina (Varajäsen Kari Vierimaa)
Päivi Ahokas (Varajäsen Maire Kotala)
Matti Nummela (Varajäsen Tuula Tetri)
Anja Tetri (Varajäsen Hellä Parikka)

Anne Blomqvist, sihteeri, aluepappi, p. 040 588 8048, anne.blomqvist@evl.fi

Keväällä 2018 diakoniatyöntekijä Hannele Liesmäki (keskellä) lahjoitti kyläluudan kiertämään ja tuottamaan hyvää mieltä. Kuvassa  alueneuvoston puheenjohtaja Eija Koski-Sipilä ja kylän asukas Vilho Halmela.