Hyvinkään seurakunnan aluetyö

Seurakunnan aluetyötä tehdään siksi, että ihmiset saavat omalla alueellaan osallistua toimintaan, eikä heidän tarvitse tulla sitä varten keskustaan. Jokaisen alueen erityislaatu ja tarpeet otetaan huomioon myös yhteisessä suunnittelussa.

Seurakunnan aluetyöstä vastaavat aluetyön yhteistyötoimikunta ja viisi alueneuvostoa. Aluetyötä suunnittelee, toteuttaa ja kehittää yhteistyötoimikunta. Kukin alueneuvosto suunnittelee, toteuttaa ja kehittää seurakunnallista toimintaa alueellaan.

Aluetyö haluaa toteuttaa kokonaiskirkon strategiaa läsnäolon kirkkona, resurssoida työtä järkevästi eri alueilla, toimia yhteistyöelimenä sekä linkkinä alueiden ja työalojen välillä.

Oheisista linkeistä pääset eri alueiden sivuille.

Tervetuloa mukaan lähialueesi toimintaan ja tapahtumiin!

Kappalainen

Julistuksen vastuukappalainen, Jumalanpalvelukset, lähetystyö

Pappina kutsumukseni on palvella ihmisiä Jumalan sanalla ja sakramenteilla. Toisin sanoen kertoa hyvää sanomaa Kristuksesta ja jakaa hänen lahjojaan. Tehtäviin valmistautuessa huomaan usein rukoilevani psalmin sanoin: ”Herra, avaa minun huuleni, niin suuni julistaa sinun kunniaasi”. Tärkeäksi koen kohtaamisen ja kuuntelemisen ja Raamatun kehotuksen iloita iloitsevien kanssa ja itkeä itkevien kanssa.