punainen piirretty puhelin

Vapaaehtoiseksi?

Tehtävän jälkeen yhteyshenkilö, jolta saa lisätietoja. 

 • Musiikkitoiminta, johtava kanttori Anna Helenius
 • Tekstinlukijana, rukousavustajana tai kolehdinkerääjinä jumalanpalveluksissa ja messuissa, pastori Saija Lottonen
 • Avustajana tai näyttelijänä kirkkoteatterityössä, kirkkoteatteriohjaaja Antti Sevanto
 • Lähetyspiirin vetäjänä, lähetysmyyjäisissä myyjäisapuna (esim. myyjänä tai kassana) yms., lähetyssihteeri Johanna Rantalankila
 • Pyhäkoulunopettajan tai kerhonohjaajan tehtävissä, varhaiskasvatuksen ohjaaja Nonna Kotkanen-Koivu ja johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Terhi Makkonen
 • Isosena tai avustajna rippikoulussa ja varhaiskasvatuksen leireillä, avustajana nuorten viikkotoiminnassa Betskussa, esirukoilijana tietyn rippikoulun puolesta.
 • Ystäväpalvelussa, diakonityöntekijä  Suvi Sillanpää
 • Ryhmien ja kerhojen vetäjänä tai avustajana, retkien ja leirien avustajana sekä yhteisvastuukeräyksen kerääjänä,  johtava diakoniatyöntekijä Jukka-Pekka Vaittinen
 • Palvelevan puhelimen päivystäjänä, palvelevan puhelimen koordinaattori Minna Kotajärvi, p. 040 7293 807 (Järvenpään seurakunta)
 • Keittiöalan tehtävissä seurakunnan Pitopalvelussa, pääemäntä Anne Silván
 • Hautaustoimi/vapaaehtoiset arkunkantajat, hautaustoimen työnjohtaja Aulikki Raunemo 

Ota yhteyttä

Johtava kanttori

Olen musiikkityötä johtava kanttori, musiikkiväen esimies ja musiikkityön yhteyshenkilö. Työhöni kuuluu monenlaista organisointia, mutta myös musisointia. Tutkiskelen mielelläni ilmiöitä ja elämän ihmetyksiä. Mottoja kulkee matkassa monia, tässä muutama: "Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty", "Elämän tarkoitus on ikävän karkoitus" ja "Niin kuin päiväs, niin on voimas".
 

Seurakuntapastori

Jumalanpalvelustyö, sosiaalinen media

Ennen muuta varjele sitä, mikä on sydämessäsi – siellä on koko elämän lähde.

- Sananl. 4:23

Lähetyssihteeri

”Taas uudet sukupolvet lapsineen oppivat ”Isä meidän” sanomaan. He sovituksen lahjan löytävät ja käyvät Vapahtajan askeliin” (virsi 472:2)

Toimin lähetyssihteerinä.Työni helposti mielletään postitushommiin ja toki niitäkin teen – tosin olemattomassa mittakaavassa. 

Kerron mielelläni eri puolella maailmaa tehtävästä lähetystyöstä useille ikäryhmille päiväkerholaisista senioreihin.  Lähetystyön tiimoilta järjestän erilaisia tapahtumia, retkiä ja lähetysmyyjäisiä.  Hyvinkäällä on kaksi lähetystyön toimintaryhmää KäTeVät, jotka tekevät käsitöitä ja Tikkusormet, jotka tekevät puutöitä. 

Lähetyssihteerin työn lisäksi toimin työsuojeluvaltuutettuna. 

Diakoniatyöntekijä

Vapaaehtoistoiminta, ystäväpalvelu

Lastenohjaaja

Olen ollut vuodesta 2014 seurakunnalla töissä. Tällä hetkellä pidän Pappilassa Odotusten kahvilaa, Pilttiporukkaa ja Kamalat äidit -ryhmää sekä Metsäkaltevan päiväkerhoa. Voit tavata minut myös eri tapahtumissa. Vapaa-ajan vietän tiiviisti futismutsina kentän laidalla.

Motto: Uuden oppiminen tuo uusia mahdollisuuksia.