Paavolan aluetyö

Paavolan seurakuntakoti

(Aittatie 1)

Paavolan aluetyö toimii Hyvinkään pohjoisosassa Paavolan alueella. Toiminnan keskipisteenä on vuonna 1975 valmistunut Paavolan seurakuntakoti.

Paavolan alueneuvoston toiminta-ajatuksena on edistää seurakunnan tehtävän toteutumista omalla alueellaan. Sunnuntain jumalanpalvelus on keskeisintä Paavolan aluetyössä. Alueneuvosto järjestää myös erilaisia tilaisuuksia, mm. vapun vastaanoton, liikuntatapahtuman, Paavola-päivän ja jouluaatonaaton yömessun.

Seurakuntakodilla pidetään messu eli ehtoollisjumalanpalvelus pääsääntöisesti joka sunnuntai kello 10. Sanajumalanpalvelus messun sijasta noin kerran kuussa. Tervetuloa jumalanpalvelukseen!Jumalanpalveluksissa alueneuvoston jäsenet tai muut vapaaehtoiset toimivat temppelipalvelijoina. Äitienpäivänä ja isänpäivänä vietetään perhemessua.

Seurakuntakodilla on tapahtumia viikolla eri-ikäisille lapsista vanhuksiin. Seurakuntakodilla toimii mm. päiväkerho. Kirkkosalissa voidaan vihkiä tai kastaa ja seurakuntakodin tiloja voi vuokrata erilaisiin juhlatilaisuuksiin.

Alueneuvoston puheenjohtaja on Jaana Piilola ja aluepappi on Petteri Kerko.

Paavolan alueneuvosto:

Jaana Piilola, pj  (varajäsen Leena Routama)
Arvi Orava (Kirsti Mauranen)
Reijo Huuskonen (Lea Paukku)
Kirsi Kataja (Jouni Pallonen)
Erkki Karhunen (Jarmo Vaarala)
Raili Rainakari (Inari Arjas)
Päivi Ahokas (Marjatta Linden)

Kappalainen

Kasvatuksen vastuukappalainen, Paavolan pappi

Kasvatuksen vastuukappalainen. Tätä perheen isää kuvataide kiinnostaa ja sivellin välillä lennokkaassa liikkeessä. Kasvatus on sydämen asia.