Hyvinkään kirkkokuoro Kytäjän kirkon 80-vuotisjuhlassa 19.5.2019. Naisilla violetit puvut, miehillä mustat.

Hyvinkään kirkkokuoro

Hyvinkään kirkkokuoro on noin kahdenkymmen laulajan sekakuoro. Kuoro rikastuttaa seurakunnan jumalanpalveluselämää musisoiden noin kerran kuussa messuissa ja muissa jumalanpalveluksissa. Kuoron ohjelmisto perustuu perinteiselle neliääniselle hengelliselle sekakuoromusiikille.
Uudet laulajat: Kuorolaulu on mainio ja virkistävä harrastus! Kuoroon on mahdollista tulla mukaan ympäri vuoden. Voit milloin tahansa ottaa yhteyttä kuoronjohtajaan ja sopia tapaamisesta. Kuoroon pyrkiviltä pyydetään pieni laulunäyte kuoronjohtajalle, sopivan äänialan selvittämiseksi.

Erityisesti kuoroon kaivataan lisää matalia naisääniä!

Harjoitukset torstaisin klo 17.30-19.30. Seurakuntakeskuksen kappelissa (Hämeenkatu 16, toinen kerros) Harjoitusten ajankohdat löytyvät "Tapahtumat" valikosta.

Kuoroharjoitukset jatkuvat syyskaudella alkaen 22.8.2019. Tervetuloa!

Täydestä sydämestä herralle

Kirkkokuoron 100-vuotishistoriikkia on saatavilla kirkkoherranvirastosta hintaan 20 €.

Johtava kanttori

Kirkkokuoro, Konserttiasiat

Olen musiikkityötä johtava kanttori, musiikkiväen esimies ja musiikkityön yhteyshenkilö. Iloitsen yhdessä soittamisesta ja laulamisesta, se on parasta työssäni. Mottoja kulkee matkassa monia, tässä muutama: "Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty", "Elämän tarkoitus on ikävän karkoitus" ja "Niin kuin päiväs, niin on voimas".