20 hengen kuoro, naiset eturivissä violeteissa puvuissaan, miehet takarivissä mustissa puvuissa.

Kirkkokuoro

Torstaisin klo 18.00–19.30 Hyvinkään kirkossa, Hämeenkatu 16.

Harjoitukset 22.9 - 1.12.2022

Kirkkokuoro mukana : Messu 13.11. Hyvinkään kirkko klo 10

Neliääninen seurakuntamme sekakuoro. Kuoro laulaa osittain samaa ohjelmistoa Vehkojan kuoron kanssa ja ryhmät esiintyvätkin joskus yhdessä. Näin laulujoukko on esityksissä runsas. Harjoitukset ovat torstaisin, voit valita joko iltapäivän Vehkojalla tai illan harjoitusajan Hyvinkään kirkossa, tai tulla vaikka molempiin! Viikkoharjoitusten lisäksi kuoron toimintaan kuuluvat esiintymiset seurakunnan tilaisuuksissa. Tervetuloa mukaan! Kuoroa johtaa kanttori Taru Paasio.

Uudet laulajat: Kuorolaulu on mainio ja virkistävä harrastus! Kuoroon on mahdollista tulla mukaan ympäri vuoden. Voit milloin tahansa ottaa yhteyttä kuoronjohtajaan ja sopia tapaamisesta. Kuoroon pyrkiviltä pyydetään pieni laulunäyte kuoronjohtajalle, sopivan äänialan selvittämiseksi. Kuoroharrastus on ilmainen. Joissain kuoron retkissä voi olla pieni omavastuu osuus.

Täydestä sydämestä herralle

Kirkkokuoron 100-vuotishistoriikkia on saatavilla kirkkoherranvirastosta hintaan 20 €.