20 hengen kuoro, naiset eturivissä violeteissa puvuissaan, miehet takarivissä mustissa puvuissa.

Hyvinkään kirkkokuoro

Hyvinkään kirkkokuoro on noin kahdenkymmen laulajan sekakuoro. Kuoro rikastuttaa seurakunnan jumalanpalveluselämää musisoiden noin kerran kuussa messuissa ja muissa jumalanpalveluksissa. Kuoro käy säännöllisesti esiintymässä myös palvelutaloissa. Lauluohjelmisto perustuu perinteiselle neliääniselle hengelliselle sekakuoromusiikille.


Uudet laulajat: Kuorolaulu on mainio ja virkistävä harrastus! Kuoroon on mahdollista tulla mukaan ympäri vuoden. Voit milloin tahansa ottaa yhteyttä kuoronjohtajaan ja sopia tapaamisesta. Kuoroon pyrkiviltä pyydetään pieni laulunäyte kuoronjohtajalle, sopivan äänialan selvittämiseksi. Kuoroharrastus on ilmainen. Joissain kuoron retkissä voi olla pieni omavastuu osuus. 

Syyskausi 2020

Kirkkokuoron harjoitukset on toistaiseksi tauolla koronaepidemian vuoksi.

 

Täydestä sydämestä herralle

Kirkkokuoron 100-vuotishistoriikkia on saatavilla kirkkoherranvirastosta hintaan 20 €.
  

Ota yhteyttä

Johtava kanttori

Olen musiikkityötä johtava kanttori, musiikkiväen esimies ja musiikkityön yhteyshenkilö. Työhöni kuuluu monenlaista organisointia, mutta myös musisointia. Tutkiskelen mielelläni ilmiöitä ja elämän ihmetyksiä. Mottoja kulkee matkassa monia, tässä muutama: "Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty", "Elämän tarkoitus on ikävän karkoitus" ja "Niin kuin päiväs, niin on voimas".
 

Ota yhteyttä