Nuottikansio avoinna laulajan käsissä, punaiset kansion reunat.

Hyvinkään kirkkokuoro

Hyvinkään kirkkokuoro on noin kahdenkymmen laulajan sekakuoro. Kuoro rikastuttaa seurakunnan jumalanpalveluselämää musisoiden noin kerran kuussa messuissa ja muissa jumalanpalveluksissa. Kuoron ohjelmisto perustuu perinteiselle neliääniselle hengelliselle sekakuoromusiikille.

Uudet laulajat: Kuorolaulu on mainio ja virkistävä harrastus! Kuoroon on mahdollista tulla mukaan ympäri vuoden. Voit milloin tahansa ottaa yhteyttä kuoronjohtajaan ja sopia tapaamisesta. Kuoroon pyrkiviltä pyydetään pieni laulunäyte kuoronjohtajalle, sopivan äänialan selvittämiseksi.

Erityisesti kuoroon kaivataan lisää matalia naisääniä!

Harjoitukset torstaisin klo 17.30-19.30. Seurakuntakeskuksen juhlasalissa (Hämeenkatu 16, toinen kerros)

Kirkkokuoro mukana Hyvinkään kirkon messussa Marianpäivänä 24.3 klo 10 ja Kiirastorstaina 18.4 klo 19.

Kirkkokuoron 100-vuotishistoriikkia on saatavilla kirkkoherranvirastosta hintaan 20 €.

Johtava kanttori

Kirkkokuoro, Konserttiasiat

Olen musiikkityötä johtava kanttori, musiikkiväen esimies ja musiikkityön yhteyshenkilö. Iloisen yhdessä soittamisesta ja laulamisesta, se on parasta työssäni. Mottoja kulkee matkassa monia, tässä muutama: "Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty", "Elämän tarkoitus on ikävän karkoitus" ja "Niin kuin päiväs, niin on voimas".