20 hengen kuoro, naiset eturivissä violeteissa puvuissaan, miehet takarivissä mustissa puvuissa.

Hyvinkään kirkkokuoro

Kirkkokuoro torstaisin klo 18.00–19.30 Hyvinkään kirkossa, Hämeenkatu 16.

Perinteiseen kirkkomusiikkiin keskittyvä neliääninen sekakuoro. Kuoro laulaa samaa ohjelmistoa Vehkojan kuoron kanssa ja ryhmät esiintyvät yhdessä. Näin laulujoukko on esityksissä runsas. Harjoitukset ovat torstaisin, voit valita joko iltapäivän Vehkojalla tai illan harjoitusajan Hyvinkään kirkossa, tai tulla vaikka molempiin! Viikkoharjoitusten lisäksi kuoron toimintaan kuuluvat esiintymiset seurakunnan tilaisuuksissa. Tervetuloa mukaan! Kuoroa johtaa kanttori Taru Paasio.

Uudet laulajat: Kuorolaulu on mainio ja virkistävä harrastus! Kuoroon on mahdollista tulla mukaan ympäri vuoden. Voit milloin tahansa ottaa yhteyttä kuoronjohtajaan ja sopia tapaamisesta. Kuoroon pyrkiviltä pyydetään pieni laulunäyte kuoronjohtajalle, sopivan äänialan selvittämiseksi. Kuoroharrastus on ilmainen. Joissain kuoron retkissä voi olla pieni omavastuu osuus.

Toiminta on toistaiseksi tauolla koronapandemian vuoksi.

Täydestä sydämestä herralle

Kirkkokuoron 100-vuotishistoriikkia on saatavilla kirkkoherranvirastosta hintaan 20 €.