Kuvassa kolumbialainen tyttö kuva: Meeri Koutaniemi

Lähetystyö

Lähetys

Kristuksen kirkko noudattaa Jeesuksen Kristuksen lähetyskäskyä (esim. Matt 28:18-20). Lähetystyössä tarvitaan sekä lähettäjiä että lähettejä. Evankeliumin julistus ja palvelu ovat saumattomasti yhtä.

Lähetystyön toimintamuotoja ovat mm. lähetystyön juhlat,  nimikkolähettien tapaamiset, konsertit, myyjäiset, pitopalvelun toiminta ja vierailut mm. kouluissa.

Lähetyksen toimintaryhmistä löydät oman paikkasi

Ikkunoita lähetyksen maailmaan on jatkoa Miesten lähetystoimintapisteelle, mutta silti jotain ihan uutta! Kuukausittain (kuukauden joka neljäs torstai) kokoonnutaan lähetystyön teeman äärelle. Tervetuloa moninaisten ikkunoiden äärelle! Ryhmä on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita lähetystyöstä. Jos etsit omaa paikkasi tai mietit mitä lähetystyö on, olet tervetullut mukaan!

KäTeVä -piirissä (Kädet tekevät lähetystyön hyväksi) ei tarvitse olla kätevä, vaikka siellä tehdäänkin lähetystyön hyväksi erilaisia tuotteita. Piiri kokoontuu kahden viikon välein.

Tikkusormet on miesten puutyöpiiri, joka kokoontuu viikottain. Sivun alareuasta löydät lähetyksen piirit ja tapahtumat.

Etsitkö omaa paikkaasi? Mikäli Sinulla on uusi idea lähetystyön eteenpäin viemiseksi, älä epäröi kertoa siitä! Yhteystiedot ovat sivun lopussa.

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Uutiskirjeen tilaajat saavat "Maailman kyliltä" -lähetystyön tiedotteen, jossa on  tietoa tulevista tapahtumista, lähettien kirjeitä ja heidän antamiaan rukousaiheita.

Osa nimikkoläheteistä on antanut luvan laittaa lähettikirjeensä seurakunnan lähetystyön nettisivuille. Lähettien kirjeet ovat pdf-tiedostoina. Lukemiseen tarvitset Adobe reader-ohjelman. Mikäli Sinulla ei ole ko. ohjelmaa, lataa se tästä (ilmainen).

Maailman kyliltä -lähetystyön uutiskirjeen saa kuka tahansa. Siinä kerrotaan ajankohtaisista lähetystyön tapahtumista. Mikäli haluat saada sen sähköpostiisi, sivun alalaidassa on linkki, josta voit liittyä sähköisen uutiskirjeen tilaajaksi. Mikäli haluat saada uutiskirjeen paperisena, ota yhteyttä lähetyssihteeriin

Lähetystyön esite

Hyvinkään seurakunnalla on kuusi nimikkolähettiä/-lähettipariskuntaa ja seitsemän nimikkokohdetta.  Lisätietoja mm. esitteessä. Muistamme heitä rukouksin ja tuemme heitä taloudellisesti alla olevien kirkon virallisten lähetysjärjestöjen kautta.

Tilaa lähetyksen uutiskirje

Ole hyvä ja täytä alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi liittyäksesi lähetystyön postituslistalle.

Lähetyssihteeri

Lempivirsi: ”Taas uudet sukupolvet lapsineen oppivat ”Isä meidän” sanomaan. He sovituksen lahjan löytävät ja käyvät Vapahtajan askeliin” (virsi 472:2)

Toimin lähetyssihteerinä.  Työni helposti mielletään postitushommiin ja toki niitäkin teen – tosin olemattomassa mittakaavassa.

Kerron mielelläni eri puolella maailmaa tehtävästä lähetystyöstä useille ikäryhmille päiväkerholaisista senioreihin.  Lähetystyön tiimoilta järjestän/organisoin erilaisia tapahtumia, kuten esim. myyjäisiä.

Kappalainen

Julistuksen vastuukappalainen, Jumalanpalvelukset, lähetystyö ja aluetyön koordinointi

Pappina kutsumukseni on palvella ihmisiä Jumalan sanalla ja sakramenteilla. Toisin sanoen kertoa hyvää sanomaa Kristuksesta ja jakaa hänen lahjojaan. Tehtäviin valmistautuessa huomaan usein rukoilevani psalmin sanoin: ”Herra, avaa minun huuleni, niin suuni julistaa sinun kunniaasi”. Tärkeäksi koen kohtaamisen ja kuuntelemisen ja Raamatun kehotuksen iloita iloitsevien kanssa ja itkeä itkevien kanssa.