Kuvassa kolumbialainen tyttö kuva: Meeri Koutaniemi

Lähetys

Kristuksen kirkko noudattaa Jeesuksen Kristuksen lähetyskäskyä (esim. Matt 28:18-20). Lähetystyössä tarvitaan sekä lähettäjiä että lähettejä. Evankeliumin julistus ja palvelu ovat saumattomasti yhtä.

Lähetystyön toimintamuotoja ovat mm. lähetystyön juhlat,  nimikkolähettien vierailut, konsertit, lähetystyön myyjäiset ja vierailut mm. kouluissa.

Lähetyksen toimintaryhmistä löydät oman paikkasi

KäTeVä -piirissä (Kädet tekevät lähetystyön hyväksi) ei tarvitse olla kätevä, vaikka siellä tehdäänkin lähetystyön hyväksi erilaisia tuotteita vaikkapa virkkaamalla tai neulomalla. Piiri kokoontuu kahden viikon välein tiistaisin klo 16.00 Pappilassa, Pappilantie 14.  

Tikkusormet on  puutyöpiiri, joka kokoontuu tiistaisin alkaen klo 9.00 Vehkojan seurakuntakeskuksen puutyösalissa, Yli-Anttilantie 3. 

Sivun alareuasta löydät lähetystyön tapahtumia.
Etsitkö omaa paikkaasi? Mikäli Sinulla on uusi idea lähetystyön eteenpäin viemiseksi, älä epäröi kertoa siitä! Yhteystiedot ovat sivun lopussa. 

Ajankohtaista juuri nyt

Lähde päivän retkelle Tallinnaan lauantaina 4.5.2024 tutustumaan nimikkolähetti, diakoni Kirsti Malmin työhön! 

Meille kaupunki näyttäytyy kylpylä- ja ostoskaupunkina, jossa rentoudumme ja vietämme aikaa. 

Päivän hinta on Hyvinkääläisiltä 95 € (ulkopaikkakuntalaisilta 105 €) ja se sisältää bussimatkat päivän aikana, laivamatkat kansipaikoin, aamupalan ja buffetruokailun laivamatkoilla sekä ruokailun Tallinnassa. Laiva yhtiönä on suomalainen Eckerö Line. 

Lähtö kirkonmäeltä klo 7.00 (HUOM! Bussi ei poimi matkan varrelta) ja paluu Hyvinkäälle noin klo 22.00 

Huom! Passi tai henkilökortti tulee olla mukana matkalla.

Ilmoittautuminen päättyy torstaina, 21.3.2024. Ilmoittaudu tästä.
Voit perua matkan kustannuksitta 3.4.2024 mennessä. 

Hyvinkääläiset ilmoittautujat ovat etusijalla.

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Maailman kyliltä - uutiskirjeestä saa tietoa tulevista  lähetystyön tapahtumista, lähettien kirjeitä ja heidän antamiaan rukousaiheita. Uutiskirjeen saa kuka tahansa ja se on ilmainen. Tilataksesi uutiskirjeen, ota yhteyttä lähetyssihteeriin.  

Osa nimikkoläheteistä on antanut luvan laittaa lähettikirjeensä seurakunnan lähetystyön nettisivuille. Lähettien kirjeet ovat pdf-tiedostoina. Lukemiseen tarvitset Adobe reader-ohjelman. Mikäli Sinulla ei ole ko. ohjelmaa, lataa se tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä (ilmainen). 

Lähetystyön esite

Hyvinkään seurakunnalla on seitsemän nimikkolähettiä/-lähettipariskuntaa ja viisi nimikkokohdetta.  Lisätietoja mm. esitteessä. Muistamme heitä rukouksin ja tuemme heitä taloudellisesti alla olevien kirkon virallisten lähetysjärjestöjen kautta.

 

Ota yhteyttä

Lähetyssihteeri

”Taas uudet sukupolvet lapsineen oppivat ”Isä meidän” sanomaan. He sovituksen lahjan löytävät ja käyvät Vapahtajan askeliin” (virsi 472:2)

Toimin lähetyssihteerinä.Työni helposti mielletään postitushommiin ja toki niitäkin teen – tosin olemattomassa mittakaavassa. 

Kerron mielelläni eri puolella maailmaa tehtävästä lähetystyöstä useille ikäryhmille päiväkerholaisista senioreihin.  Lähetystyön tiimoilta järjestän erilaisia tapahtumia, retkiä ja lähetysmyyjäisiä.  Hyvinkäällä on kaksi lähetystyön toimintaryhmää KäTeVät, jotka tekevät käsitöitä ja Tikkusormet, jotka tekevät puutöitä. 

Lähetyssihteerin työn lisäksi toimin työsuojeluvaltuutettuna.