Kirsti Malmi, Viro   

Yhteistyökirkko: Viron luterilainen kirkko

Diakoni Kirsti Malmi on kotoisin Lappeenrannasta ja palvellut Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen (SEKL) lähetystyöntekijänä Virossa vuodesta 2003. Kirsti toimi alkuun Viron luterilaisen kirkon lähetyskeskuksen (EELK Misjonikeskus) pääsihteerinä toimien johtajan ”oikeana kätenä” ja kehittäen lähetyskeskuksen toimintaa ja lähetyskasvatustyötä. Nykyisin hän tekee tavoittavaa seurakuntatyötä Lasnamäen kaupunginosassa Tallinnassa.

Lisäksi Malmi tekee valtakunnallista musiikkievankelistan työtä, aktiotyötä sekä kehitysvamma- ja vanhustyötä Viron kirkossa. 

Lue Kirsti Malmin viimeisin kirje Lasnamäen seurakunnan sivuilta.

Lue Lasnamäen seurakuntatyöstä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Tietoa Virosta

Valtiovalta Tasavalta
Pääkaupunki Tallinna
Asukkaita 1,329 miljoonaa
BKT n. 19 00 €/asukas
Uskonnot 54 % ei koe uskoa tärkeäksi, 16 % ortodokseja, 10 % luterilaisia (v. 2011)
   
                 
                 
               
   

Ota yhteyttä

Lähetyssihteeri

Lempivirsi: ”Taas uudet sukupolvet lapsineen oppivat ”Isä meidän” sanomaan. He sovituksen lahjan löytävät ja käyvät Vapahtajan askeliin” (virsi 472:2)

Toimin lähetyssihteerinä.  Työni helposti mielletään postitushommiin ja toki niitäkin teen – tosin olemattomassa mittakaavassa. 

Kerron mielelläni eri puolella maailmaa tehtävästä lähetystyöstä useille ikäryhmille päiväkerholaisista senioreihin.  Lähetystyön tiimoilta järjestän/organisoin erilaisia tapahtumia, kuten esim. myyjäisiä. 

Kappalainen

Julistuksen vastuukappalainen, Jumalanpalvelukset, lähetystyö ja aluetyön koordinointi

Pappina kutsumukseni on palvella ihmisiä Jumalan sanalla ja sakramenteilla. Toisin sanoen kertoa hyvää sanomaa Kristuksesta ja jakaa hänen lahjojaan. Tehtäviin valmistautuessa huomaan usein rukoilevani psalmin sanoin: ”Herra, avaa minun huuleni, niin suuni julistaa sinun kunniaasi”. Tärkeäksi koen kohtaamisen ja kuuntelemisen ja Raamatun kehotuksen iloita iloitsevien kanssa ja itkeä itkevien kanssa.