perhe kirkossa

Perheet

Hyvinkään seurakunnan perhetyö tukee lapsiperheitä ja parisuhdetta elämän arjessa. Tavoitteena on antaa perheille mahdollisuus yhdessäoloon ja lepoon työntäyteisen arjen keskellä.

Sen lisäksi haluamme tarjota parisuhteelle rakennusaineita. Onhan vanhempien välinen suhde se tukilanka, jonka varassa myös lasten hyvinvointi lepää.

Hyvinkään seurakunnan perhetyön johtoajatuksena on pitää esillä sanomaa rakastavasta ja anteeksiantavasta Jumalasta. Luottamus elämää kannattelevaan Luojaan luo lujan pohjan myös lähimmille ihmissuhteillemme antaen mallin anteeksiantamisesta ja vahvistaen toivoamme vaikeina aikoina. Perhettä yhdistävä rakkaus on aina heijastusta Jumalan rakkaudesta. Perheen yhteisen hartauselämän tukeminen on tämän vuoksi myös oleellinen osa perhetyötä.

Muskarikirkko

Lauletaan, lorutellaan ja nautitaan ehtoollinen yhdessä pe 17.9., 15.10. ja 5.11. klo 10.00 Vanhassa kirkossa, Uudenmaankatu 13. Sopii perheen pienemmillekkin. Kesto n. 30 min, jonka jälkeen sivusalissa tarjolla kirkkososeet ja kahvit.

Tervetuloa!

Lisätiedot: anna-mari.tukeva@evl.fi, 040 559 6327

4-vuotiaiden synttärit

Tervetuloa juhlimaan 4-vuotiaiden synttäreitä ke 3.11. tai pe 5.11. klo 18.00 Vehkojan srk-keskukseen.
Synttäreillä nautitaan yhteisestä synttäriohjelmasta sekä herkutellaan synttärijäätelöllä.

Ilmoittautumiset su 31.10. mennessä TÄSTÄ Linkki avautuu uudessa välilehdessälinkistä.

Lisätiedot: anna-mari.tukeva@evl.fi, 040 559 6327

Ulkoiluapua perheille

Haluatko hengähtää hetken, käydä kaupassa, opiskella tai mihin vain tarvitsetkaan omaa aikaa.
Ota yhteys Annicaan, 050 412 0678 ja sovi aika noin kahden tunnin ulkoiluun lapsesi/lastesi kanssa.

Katso myös sivun alla oleva esittelyvideo.

Lapsiperheiden tulevia tapahtumia ja retkiä:

Pe 19.11. Lapsen oikeuksien päivä Kirkonmäellä
Su 12.12. Lasten kauneimmat joululaulut Vehkojalla
Ti  21.12. Perheiden Tähtikirkko Kirkonmäellä

Kamalat äidit -vertaisryhmä

Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja, Lapset ja perheet
Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tykkään työstäni. Monenlaisessa saan olla mukana, on perhemessuja ja –brunsseja, pyhäkoulua, päiväkotien kanssa tehtävää yhteistyötä, tapahtumia, retkiä, leirejä. Jokainen päivä on ainutlaatuinen ja tärkeä. Viihdyn luonnossa ja mökillä. Varsinkin geokätköily vie monenlaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin.

Motto: Perheiden parhaaksi, lasten kasvua tukien.

Varhaiskasvatuksen pappi: lapsi- ja perhetyö sekä parisuhdetyö

Lapsissa on tulevaisuus.

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tässä työni tavoite ja haaste. Kohdata jokainen lapsi yksilönä ja pyrkiä itse kohti lapsen kaltaisuutta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen kahden säheltävän kultaisen noutajan iloinen omistaja.

Lastenohjaaja

Työhöni kuuluu perheiden ulkoiluavun ja lastenhoidon koordinointi. Apu on tarkoitettu kaikille perheille omien tarpeiden mukaan, esim. jos vanhempi haluaa hetken omaa aikaa tai on hoidettava asioita, joille lasta ei voi ottaa mukaan.

Tämän lisäksi työskentelen Paavolan perhekerhossa, seurakuntakeskuksen päiväkerhossa ja lapsiparkissa. Olen myös mielelläni mukana perhetapahtumissa ja maahanmuuttajien toiminnassa.

Motto: Ainoastaan sydämellään näkee hyvin.

Apu on lähellä -Hyvinkään seurakunnan varhaiskasvatus- ja perhetyön esittelyvideo