perhe kirkossa

Hei pienet ja suuret!

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Perhekerhot, Iltaperhekerhot, Pilttiporukka ja Lapsiparkki avaavat ovensa aikaisintaan 2.2.2022.

Muistattehan Ulkoiluavun olemassa olon. Puh. 050 4120678

Terveisin Varhaiskasvatuksen väki

Lisätietoja:

Terhi Makkonen, 040 779 7781, terhi.makkonen@evl.fi

Anna-Mari Tukeva, 040 559 6327, anna-mari.tukeva@evl.fi

Tanja Uimonen, 040 528 7236, tanja.uimonen@evl.fi

Merja Telsavaara, 040 356 9078, merja.telsavaara@evl.fi

Perheet

Hyvinkään seurakunnan perhetyö tukee lapsiperheitä ja parisuhdetta elämän arjessa. Tavoitteena on antaa perheille mahdollisuus yhdessäoloon ja lepoon työntäyteisen arjen keskellä.

Sen lisäksi haluamme tarjota parisuhteelle rakennusaineita. Onhan vanhempien välinen suhde se tukilanka, jonka varassa myös lasten hyvinvointi lepää.

Hyvinkään seurakunnan perhetyön johtoajatuksena on pitää esillä sanomaa rakastavasta ja anteeksiantavasta Jumalasta. Luottamus elämää kannattelevaan Luojaan luo lujan pohjan myös lähimmille ihmissuhteillemme antaen mallin anteeksiantamisesta ja vahvistaen toivoamme vaikeina aikoina. Perhettä yhdistävä rakkaus on aina heijastusta Jumalan rakkaudesta. Perheen yhteisen hartauselämän tukeminen on tämän vuoksi myös oleellinen osa perhetyötä.

Muskarikirkko

Lauletaan, lorutellaan ja nautitaan ehtoollinen yhdessä pe 4.2., 11.3., 29.4. ja 13.5. klo 10.00 Vanhassa kirkossa, Uudenmaankatu 13. Sopii perheen pienemmillekin. Kesto n. 30 min, jonka jälkeen sivusalissa tarjolla kirkkososeet ja kahvit.

Tervetuloa!

Lisätiedot: anna-mari.tukeva@evl.fi, 040 559 6327

Ulkoiluapua perheille

Haluatko hengähtää hetken, käydä kaupassa, opiskella tai mihin vain tarvitsetkaan omaa aikaa.
Ota yhteys Annicaan, 050 412 0678 ja sovi aika noin kahden tunnin ulkoiluun lapsesi/lastesi kanssa.

Illallinen kahdelle

Anna aikaa parisuhteelle... Illallinen kahdelle pe 25.3. klo 18.00. Lastenhoito srk-keskuksen alakerrassa. Ilmoittautuminen lähempänä ajankohtaa.

Lisätiedot: terhi.makkonen@evl.fi, 040 779 7781

Kastepäivä

Onko lapsesi kaste vielä hoitamatta? Hyvinkään seurakunta järjestää kastepäivän su 10.4. klo 12.00-16.00 Seurakuntakeskuksessa, Hämeenkatu 16.
Ilmoittautumiset TÄSTÄLinkki avautuu uudessa välilehdessä linkistä 3.4. mennesssä.

Lisätiedot: Paula Kallio, 040 748 1960, paula.kallio@evl.fi

4-vuotiaiden synttärit

Vietetään ke 27.4. ja pe 29.4. Vehkojan Srk-keskuksessa. Ilmoittautumiset 20.4. mennessä TÄSTÄ linkistä.

Lisätiedot: anna-mari.tukeva@evl.fi, 040 559 6327

Odotusten kahvila

Tervetuloa ihmeen äärelle. Vertaistukea jokaiselle vauvaa odottavalle, vapaata keskustelua, eri aiheita.
Kokoonnumme parittomien viikkojen keskiviikkoisin helmikuun alusta alkaen klo 17.00-18.30 Pappilassa, Pappilankatu 14.
Neljä kertaa joissa jokaisella kerralla oma aiheensa. Voit osallistua joka kerta tai kun sinulle sopii.

2.2. ja 30.3.    Vauvalle askartelua
16.2. ja 13.4.  Ajatuksia vanhemmuudesta
2.3. ja 27.4     Pienen ensimmäinen juhla
16.3. ja 11.5.  Turvaverkot ja parisuhde

Tervetuloa!

Ilmoittautumiset: anna-mari.tukeva@evl.fi, 040 559 6327

Lapsiperheiden tulevia tapahtumia ja retkiä:

Pe 11.2.   Talvitapahtuma Perttulassa
Su 10.4.   Kastepäivä

Apu on lähellä

Helsingin Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden opinnäytetyönä tehty video.

Tiedote perheille

Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja, Lapset ja perheet
Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tykkään työstäni. Monenlaisessa saan olla mukana, on perhemessuja ja –brunsseja, pyhäkoulua, päiväkotien kanssa tehtävää yhteistyötä, tapahtumia, retkiä, leirejä. Jokainen päivä on ainutlaatuinen ja tärkeä. Viihdyn luonnossa ja mökillä. Varsinkin geokätköily vie monenlaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin.

Motto: Perheiden parhaaksi, lasten kasvua tukien.

Varhaiskasvatuksen pappi: lapsi- ja perhetyö sekä parisuhdetyö

Lapsissa on tulevaisuus.

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tässä työni tavoite ja haaste. Kohdata jokainen lapsi yksilönä ja pyrkiä itse kohti lapsen kaltaisuutta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen kahden säheltävän kultaisen noutajan iloinen omistaja.

Lastenohjaaja

Työhöni kuuluu perheiden ulkoiluavun ja lastenhoidon koordinointi. Apu on tarkoitettu kaikille perheille omien tarpeiden mukaan, esim. jos vanhempi haluaa hetken omaa aikaa tai on hoidettava asioita, joille lasta ei voi ottaa mukaan.

Tämän lisäksi työskentelen Vehkojan perhekerhossa, seurakuntakeskuksen päiväkerhossa ja lapsiparkissa. Olen myös mielelläni mukana perhetapahtumissa ja maahanmuuttajien toiminnassa.

Motto: Ainoastaan sydämellään näkee hyvin.

Apu on lähellä -Hyvinkään seurakunnan varhaiskasvatus- ja perhetyön esittelyvideo