perhe kirkossa

Perheet

Tämän hetken kokoontumisrajoituksista johtuen Perhekerhot, Pilttiporukka, Iltaperhekerhot ja Lapsiparkki on peruttu 23.12. asti. Kerhot jatkuvat näillä näkymin normaalisti ma 11.1.2021 alkaen.

Perheet

Hyvinkään seurakunnan perhetyö tukee lapsiperheitä ja parisuhdetta elämän arjessa. Tavoitteena on antaa perheille mahdollisuus yhdessäoloon ja lepoon työntäyteisen arjen keskellä.

Sen lisäksi haluamme tarjota parisuhteelle rakennusaineita. Onhan vanhempien välinen suhde se tukilanka, jonka varassa myös lasten hyvinvointi lepää.

Hyvinkään seurakunnan perhetyön johtoajatuksena on pitää esillä sanomaa rakastavasta ja anteeksiantavasta Jumalasta. Luottamus elämää kannattelevaan Luojaan luo lujan pohjan myös lähimmille ihmissuhteillemme antaen mallin anteeksiantamisesta ja vahvistaen toivoamme vaikeina aikoina. Perhettä yhdistävä rakkaus on aina heijastusta Jumalan rakkaudesta. Perheen yhteisen hartauselämän tukeminen on tämän vuoksi myös oleellinen osa perhetyötä.

Ulkoiluapua perheille

Tarvitsetko lapsille ulkoilukaveria? Seurakunnan lastenohjaajat tarjoavat ulkoiluapua perheille arkisin klo 9-16.00 välisenä aikana. Soita tai laita viestiä, niin sovitaan ajankohdasta ja paikasta Annica Åberg, 050 412 0678. Max- 2 h/kerta. Hoitoaika on maksuton!

Lisätiedot: anna-mari.tukeva@evl.fi, 040 559 6327

Pikkuväen tähtikirkko perheille

Tervetuloa ti 22.12. klo 18.00 Kirkonmäelle laulamaan jouluisia tähtilauluja ja seuraamaan Lysti-Lampaan, Ilo-Aasin ja
Merja-papin juttelua joulun tähdestä.

Omia tähtiä saa ottaa mukaan!

Lisätiedot: anna-mari.tukeva@evl.fi, 040 559 6327

4-vuotiaiden synttärit

Synttäreitä juhlitaan ke 7.4. tai pe 9.4. klo 18.00 Vehkojan Srk-keskuksessa, Yli-Anttilantie 3.
Poikkeusajan vuoksi järjestämme synttärit kahdelle eri päivälle. Voit valita itsellesi sopivan päivän.
Ilmoittautumiset 31.3. mennessä tästä LINKISTÄ.

Lisätiedot: Anna-Mari Tukeva, 040 559 6327, anna-mari.tukeva@evl.fi

Lapsiperheiden tulevia tapahtumia ja retkiä:

Avoin muskari

Muskarihetki keskiviikkoisin klo 9.00-9.30 Lasten kammarissa, Kirvesmiehenkatu 12. Perhekerho alkaa muskarihetken jälkeen. Avoimeen muskariin ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa!

Lisätiedot: Laura Kuiri 040 8050 333, laura.kuiri@evl.fi

Varhaiskasvatuksen pappi: lapsi- ja perhetyö sekä parisuhdetyö

Lapsissa on tulevaisuus.

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tässä työni tavoite ja haaste. Kohdata jokainen lapsi yksilönä ja pyrkiä itse kohti lapsen kaltaisuutta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen kahden säheltävän kultaisen noutajan iloinen omistaja.