perhe kirkossa

Perheet

Hyvinkään seurakunnan perhetyö tukee lapsiperheitä ja parisuhdetta elämän arjessa. Tavoitteena on antaa perheille mahdollisuus yhdessäoloon ja lepoon työntäyteisen arjen keskellä. Hyvinkään seurakunnan perhetoiminta on tarkoitettu kaikille lapsiperheille. Emme kysy kirkon jäsenyyttä. Kaikki ovat tervetulleita!

Sen lisäksi haluamme tarjota parisuhteelle rakennusaineita. Onhan vanhempien välinen suhde se tukilanka, jonka varassa myös lasten hyvinvointi lepää.

Hyvinkään seurakunnan perhetyön johtoajatuksena on pitää esillä sanomaa rakastavasta ja anteeksiantavasta Jumalasta. Luottamus elämää kannattelevaan Luojaan luo lujan pohjan myös lähimmille ihmissuhteillemme antaen mallin anteeksiantamisesta ja vahvistaen toivoamme vaikeina aikoina. Perhettä yhdistävä rakkaus on aina heijastusta Jumalan rakkaudesta. Perheen yhteisen hartauselämän tukeminen on tämän vuoksi myös oleellinen osa perhetyötä.

Muskarimessu

Lauletaan, lorutellaan ja nautitaan ehtoollinen yhdessä!

Pe 19.1., 16.2., 15.3., 12.4. ja 17.5 klo 10.00 Vanhassa kirkossa, Uudenmaankatu 13. Sopii perheen pienemmillekin.
Lauletaan, lorutellaan ja nautitaan ehtoollista yhdessä. 30 min muskarihetken ennen/jälkeen tarjolla kirkkokahvit ja -soseet.

Tervetuloa!

Lapsiparkki

Tiistaisin klo 14.00-16.00 ja Torstaisin klo 16.30-18.30 Srk-keskuksen alakerrassa, Hämeenkatu 16 tai Pappilassa, Pappilankatu 14.
lmoittautumiset etukäteen, kysy paikkaa 040 357 2491 (myös viestillä.) Maksuton!

Pikkuhelppi

Haluatko hengähtää hetken, käydä kaupassa, opiskella tai mihin vain tarvitsetkaan omaa aikaa?
Pikkuhelppi tarjoaa perheille iltapäivisin lastenhoitoapua 2h/kerta koulujen toiminta-aikaan. Maksuton!
Ota yhteys Siniin ja sovi aika lastenhoitoon 040 749 1957 (myös viestillä)

Päiväkerhoon ilmoittautuminen syksy 2024 - kevät 2025

Ilmoittautuminen alkaa 1.3. klo 9.00 TÄSTÄ linkistä. Ilmoittautuminen päättyy 31.3.
Päiväkerhot ovat maksuttomia.

Lisätiedot: tanja.uimonen@evl.fi

Babyshower

Vauvaa odottaville perheille la 2.3. klo 13.00-15.00 Srk-keskuksessa, Hämeenkatu 16.

Lisätiedot: nonna.kotkanen-koivu@evl.fi, 050 533 7312

Kastepäivä

Onko lapsesi kaste vielä hoitamatta? Huolettaako järjestelyt?
Hyvinkään ev.lut. seurakunta auttaa ja järjestää kastepäivän su 3.3. klo 12.00-16.00 Vanhassa kirkossa, Uudenmaankatu 13.
Ilmoittautumiset TÄSTÄ Linkki avautuu uudessa välilehdessälinkistä 25.2. mennessä.

Lisätiedot: merja.telsavaara@evl.fi, 040 356 9078

Pienten lasten äitien hemmottelupäivä

La 9.3. Vehkojan srk-keskuksessa, Yli-Anttilantie 3.  Ilmoittautuminen TÄSTÄ linkistä 29.2. mennessä.
Aloitamme päivän brunssilla, rentoa yhdessäoloa, hiljaisuuden joogaa, kankaan painantaa ja saunomista. Päivän hinta 15€.

nonna.kotkanen-koivu@evl.fi, 050 533 7312

Illallinen kahdelle pikkulapsiperheiden vanhemmille

Anna aikaa parisuhteelle... Illallinen kahdelle pe 15.3. klo 18 ravintola Obelix.
Lastenhoito Kirkonmäen kerhotilassa klo 17.30-20.00. Lapsille pientä iltapalaa.
Illallinen ravintolassa on omakustanteinen. Ilmoittautuminen alkaa 26.2. klo 9.00 TÄSTÄ linkistä.

Lisätiedot: nonna.kotkanen-koivu@evl.fi, 050 533 7312

Lystikäs lauantai moninaisille perheille

La 23.3. Vehkojan srk-keskuksessa, Yli-Anttilantie 3.
Klo 10.00-13.00 ohjelma suunnattu alle kouluikäisille
Klo 12.00-16.00 ohjelma suunnattu alakouluikäisille

Ohjelmassa mm. liikuntaa, askartelua, lautapelejä ja pääsiäismunien metsästystä.
Tarjoamme keittolounaan.

Ilmoittautuminen TÄSTÄ linkistä. Tapahtuma on maksuton!

Tervetuloa!

Lisätiedot: kirsi.kupiainen@evl.fi, 040 566 3990

4-vuotiaiden synttärit

Tervetuloa viettämään 4-vuotiaiden synttäreitä pe 19.4. Vehkojan Srk-keskukseen, Yli-Antttilantie 3. Ilmoittautumiset TÄSTÄ linkistä 12.4. mennessä. Juhlaan kutsutaan erityisesti tammi-kesäkuussa syntyneitä lapsia.

Lisätiedot: nonna.kotkanen-koivu@evl.fi

Lapsiperheiden tulevia tapahtumia ja retkiä:

La 4.5.      Mäkilähtö kesään
To 23.5.    Perheiden Suvivirsi

Betsku.net - sivulta pääsee ilmoittautumaan koululaisten ja perheiden leireille tästä linkistä.

Apu on lähellä

Helsingin Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden opinnäytetyönä tehty video.

Varhaiskasvatuksen pappi: lapsi- ja perhetyö sekä parisuhdetyö

Lapsissa on tulevaisuus.

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tässä työni tavoite ja haaste. Kohdata jokainen lapsi yksilönä ja pyrkiä itse kohti lapsen kaltaisuutta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen kahden säheltävän kultaisen noutajan iloinen omistaja.

Apu on lähellä -Hyvinkään seurakunnan varhaiskasvatus- ja perhetyön esittelyvideo