perhe kirkossa

Perheet

Hyvinkään seurakunnan perhetyö tukee lapsiperheitä ja parisuhdetta elämän arjessa. Tavoitteena on antaa perheille mahdollisuus yhdessäoloon ja lepoon työntäyteisen arjen keskellä.

Sen lisäksi haluamme tarjota parisuhteelle rakennusaineita. Onhan vanhempien välinen suhde se tukilanka, jonka varassa myös lasten hyvinvointi lepää.

Hyvinkään seurakunnan perhetyön johtoajatuksena on pitää esillä sanomaa rakastavasta ja anteeksiantavasta Jumalasta. Luottamus elämää kannattelevaan Luojaan luo lujan pohjan myös lähimmille ihmissuhteillemme antaen mallin anteeksiantamisesta ja vahvistaen toivoamme vaikeina aikoina. Perhettä yhdistävä rakkaus on aina heijastusta Jumalan rakkaudesta. Perheen yhteisen hartauselämän tukeminen on tämän vuoksi myös oleellinen osa perhetyötä.

4-vuotiaiden synttärit

4-vuotiaiden synttäreitä vietetään pe 1.11. klo 18.00 Vehkojan srk-keskuksessa.
Ilmoittautumiset TÄSTÄ linkistä 27.10. mennessä.

Lisätiedot: Anna-Mari Tukeva, 040 559 6327, anna-mari.tukeva@evl.fi

Illallinen kahdelle

Illallinen kahdelle pikkulapsiperheiden vanhemmille pe 8.11. klo 18.00-20.00 Ravintola Obelix.
Ilmoittautuminen alkaa 1.10.  TÄSTÄ linkistä, ilmoittautumiset 1.11. mennessä.
Lastenhoito Kirkonmäen kerhotilassa.

Lisätiedot: Terhi Makkonen, 040 779 7781, terhi.makkonen@evl.fi

Lapsen oikeuksien viikon tapahtumat:

Koko perheen lauluilta - Ystävät yhdessä to 21.11. klo 18.00 Vanhassa kirkossa. Runoja ja lauluja ystävyydestä.
Ohjelman jälkeen pientä iltapalaa. Vapaa pääsy!

Lapsen oikeuksien viikon perhetapahtumaa vietetään pe 22.11. klo 9-12.00 Kirkonmäellä.
Erilaisia toimintapisteitä lapsille mm. kasvomaalausta, muovailua, askartelua, kuvasuunnistusta, satuhetki.
Kahvia, mehua ja pikku purtavaa. Mukana Lysti-Lammas!

Tervetuloa!

Lapsiperheiden tulevia tapahtumia ja retkiä:

15.12. Lasten kauneimmat joululaulut
22.12. Perheiden joulukirkko

Avoin muskari

Muskarihetki keskiviikkoisin klo 9-9.30 Betaniassa, Helenenkatu 15 . Perhekerho alkaa muskarihetken jälkeen. Avoimeen muskariin ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa!

Lisätiedot: Laura Kuiri 040 8050 333, laura.kuiri@evl.fi

äiti isä ja vauva - perhe

Varhaiskasvatuksen pappi: lapsi- ja perhetyö sekä parisuhdetyö

Lapsissa on tulevaisuus.

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tässä työni tavoite ja haaste. Kohdata jokainen lapsi yksilönä ja pyrkiä itse kohti lapsen kaltaisuutta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen kahden säheltävän kultaisen noutajan iloinen omistaja.