perhe kirkossa

Perheet

Hyvinkään seurakunnan perhetyö tukee lapsiperheitä ja parisuhdetta elämän arjessa. Tavoitteena on antaa perheille mahdollisuus yhdessäoloon ja lepoon työntäyteisen arjen keskellä.

Sen lisäksi haluamme tarjota parisuhteelle rakennusaineita. Onhan vanhempien välinen suhde se tukilanka, jonka varassa myös lasten hyvinvointi lepää.

Hyvinkään seurakunnan perhetyön johtoajatuksena on pitää esillä sanomaa rakastavasta ja anteeksiantavasta Jumalasta. Luottamus elämää kannattelevaan Luojaan luo lujan pohjan myös lähimmille ihmissuhteillemme antaen mallin anteeksiantamisesta ja vahvistaen toivoamme vaikeina aikoina. Perhettä yhdistävä rakkaus on aina heijastusta Jumalan rakkaudesta. Perheen yhteisen hartauselämän tukeminen on tämän vuoksi myös oleellinen osa perhetyötä.

Illallinen kahdelle

Illallinen kahdelle pe 8.2. klo 18.00 ravintola Obelix. Ilmoittautuminen alkaa ma 7.1.2019 klo 8.00 TÄSTÄ.  Ilmoittautumiset 1.2. mennessä.

Lisätiedot: Anna-Mari Tukeva, puh. 040 779 7781,
anna-mari.tukeva@evl.fi

Äitien hemmottelupäivä
Pikkulapsiperheiden äitien hemmottelupäivä la 6.4. Sääksin leirikeskuksessa klo 10-19.00.
Rentoutumista, yhteistä puuhaa, saunomista. Bussikuljetus. Leirin hinta 15€.
Ilmoittautuminen alkaa sähköisesti 25.2. TÄSTÄ linkistä. Ilmoittautuminen päättyy 27.3.
Lisätiedot: Nonna Kotkanen-Koivu, puh. 040 559 6327, nonna.kotkanen-koivu@evl.fi

Perheiden retkipäivä Sääksissä
Perheiden retkipäivä Sääksin leirikeskuksessa su 28.4. klo 10-16.00. Ilmoittautumiset sähköisesti 20.4. mennessä TÄSTÄ linkistä.
Retken hinta: aikuiset 10€, lapset (3-12 v.) 5€ ja alle 3 v. maksutta. Lounas, kahvi, makkarat ja mehut sisältyvät hintaan. Maksu paikan päällä käteisenä. Retkelle saavutaan omilla kyydeillä.
Lisätiedot: Anna-Mari Tukeva, puh. 040 779 7781, anna-mari.tukeva@evl.fi

Lapsiperheiden tulevia tapahtumia ja retkiä:

3.3. Laskiaistapahtuma Sääksissä klo 11.00-14.00
12.4. Illallinen kahdelle klo 18-20.00  Ilmoittautuminen illalliselle alkaa noin kuukautta aikaisemmin.
19.5. Mäkilähtö kesään Kirkonmäellä klo 10-15.00

Perhevalmennuksen info 25.4.2019 ensimmäistä lastaan odottaville Hyvinkään seurakunnan seurakuntakeskuksessa, (pieni juhlasali, Hämeenkatu 16).

Lisätietoja: pastori Merja Telsavaara, 040 356 9078, merja.telsavaara@evl.fi

Tervetuloa!

äiti isä ja vauva - perhe

Varhaiskasvatuksen pappi: lapsi- ja perhetyö sekä parisuhdetyö

Lapsissa on tulevaisuus.

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tässä työni tavoite ja haaste. Kohdata jokainen lapsi yksilönä ja pyrkiä itse kohti lapsen kaltaisuutta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen kahden säheltävän kultaisen noutajan iloinen omistaja.