perhe kirkossa

Perheet

Tämän hetken kokoontumisrajoituksista johtuen Perhekerhot, Pilttiporukka ja Lapsiparkki on peruttu 28.3.2021 asti.
Perhekerhot ja Kirkkomuskarit pidetään maaliskuun ajan livenä Facebookissa.

Perheet

Hyvinkään seurakunnan perhetyö tukee lapsiperheitä ja parisuhdetta elämän arjessa. Tavoitteena on antaa perheille mahdollisuus yhdessäoloon ja lepoon työntäyteisen arjen keskellä.

Sen lisäksi haluamme tarjota parisuhteelle rakennusaineita. Onhan vanhempien välinen suhde se tukilanka, jonka varassa myös lasten hyvinvointi lepää.

Hyvinkään seurakunnan perhetyön johtoajatuksena on pitää esillä sanomaa rakastavasta ja anteeksiantavasta Jumalasta. Luottamus elämää kannattelevaan Luojaan luo lujan pohjan myös lähimmille ihmissuhteillemme antaen mallin anteeksiantamisesta ja vahvistaen toivoamme vaikeina aikoina. Perhettä yhdistävä rakkaus on aina heijastusta Jumalan rakkaudesta. Perheen yhteisen hartauselämän tukeminen on tämän vuoksi myös oleellinen osa perhetyötä.

Muskarikirkko

Lauletaan, lorutellaan ja nautitaan ehtoollinen yhdessä pe 22.2., 19.2., 19.3., 16.4. ja 28.5. klo 10.00 Vanhassa kirkossa, Uudenmaankatu 13. Sopii perheen pienemmillekkin. Kesto n. 30 min, jonka jälkeen sivusalissa tarjolla kirkkososeet ja kahvit.

Koronarajoitusten johdosta muskarikirkko striimataan Facebookiin Hyvinkään seurakunnan lapset ja perheet sivulle sekä Lysti-Lammas - kanavalle Youtubeen, siihen asti kunnes saamme jälleen kokoontua yhteen. Striimatun muskarikirkon jälkeen on mahdollisuus tulla ehtoolliselle Vanhaan kirkkoon klo 10.30-11.30.

Tervetuloa!

Lisätiedot: anna-mari.tukeva@evl.fi, 040 559 6327

Päiväkerhoon ilmoittautuminen toimintavuodelle 2021-2022

Päiväkerhoilmoittautuminen alkaa ma 1.3.2021 klo 8.00 TÄSTÄLinkki avautuu uudessa välilehdessä linkistä.
Ilmoittautuminen päättyy 31.3.

Lisätiedot: kasvatuksen toimisto, 040 528 7236, tanja.uimonen@evl.fi

Illallinen kahdelle

pe 12.3. klo 18.00 Ravintola Kaksi Puuta, Kauppalankatu 2. Lastenhoito Kirkonmäen kerhotilassa. Illallinen on omakustanteinen.
Ilmoittautuminen alkaa 15.2. TÄSTÄ linkistä. Ilmoittautumiset 5.3. mennessä.

Lisätiedot: Terhi Makkonen, 040 779 7781, terhi.makkonen@evl.fi

4-vuotiaiden synttärit

Synttäreitä juhlitaan ke 7.4. tai pe 9.4. klo 18.00 Vehkojan Srk-keskuksessa, Yli-Anttilantie 3.
Poikkeusajan vuoksi järjestämme synttärit kahdelle eri päivälle. Voit valita itsellesi sopivan päivän.
Ilmoittautumiset 31.3. mennessä tästä LINKISTÄ.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätiedot: Anna-Mari Tukeva, 040 559 6327, anna-mari.tukeva@evl.fi

Lapsiperheiden tulevia tapahtumia ja retkiä:

Su 30.5.  Mäkilähtö kesään

Avoin muskari

Muskarihetki keskiviikkoisin klo 9.00-9.30 Lasten kammarissa, Kirvesmiehenkatu 12. Perhekerho alkaa muskarihetken jälkeen. Avoimeen muskariin ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa!

Lisätiedot: Laura Kuiri 040 8050 333, laura.kuiri@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ulkoiluapua perheille

Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja, Lapset ja perheet
Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tykkään työstäni. Monenlaisessa saan olla mukana, on perhemessuja ja –brunsseja, pyhäkoulua, päiväkotien kanssa tehtävää yhteistyötä, tapahtumia, retkiä, leirejä. Jokainen päivä on ainutlaatuinen ja tärkeä. Viihdyn luonnossa ja mökillä. Varsinkin geokätköily vie monenlaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin.

Motto: Perheiden parhaaksi, lasten kasvua tukien.

Varhaiskasvatuksen pappi: lapsi- ja perhetyö sekä parisuhdetyö

Lapsissa on tulevaisuus.

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tässä työni tavoite ja haaste. Kohdata jokainen lapsi yksilönä ja pyrkiä itse kohti lapsen kaltaisuutta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen kahden säheltävän kultaisen noutajan iloinen omistaja.