perhe kirkossa

Perheet

Hyvinkään seurakunnan perhetyö tukee lapsiperheitä ja parisuhdetta elämän arjessa. Tavoitteena on antaa perheille mahdollisuus yhdessäoloon ja lepoon työntäyteisen arjen keskellä.

Sen lisäksi haluamme tarjota parisuhteelle rakennusaineita. Onhan vanhempien välinen suhde se tukilanka, jonka varassa myös lasten hyvinvointi lepää.

Hyvinkään seurakunnan perhetyön johtoajatuksena on pitää esillä sanomaa rakastavasta ja anteeksiantavasta Jumalasta. Luottamus elämää kannattelevaan Luojaan luo lujan pohjan myös lähimmille ihmissuhteillemme antaen mallin anteeksiantamisesta ja vahvistaen toivoamme vaikeina aikoina. Perhettä yhdistävä rakkaus on aina heijastusta Jumalan rakkaudesta. Perheen yhteisen hartauselämän tukeminen on tämän vuoksi myös oleellinen osa perhetyötä.

Perheiden retkipäivä Sääksissä
Perheiden retkipäivä Sääksin leirikeskuksessa su 28.4. klo 10-16.00. Ilmoittautumiset sähköisesti 20.4. mennessä TÄSTÄ linkistä.
Retken hinta: aikuiset 10€, lapset (3-12 v.) 5€ ja alle 3 v. maksutta. Lounas, kahvi, makkarat ja mehut sisältyvät hintaan. Maksu paikan päällä käteisenä. Retkelle saavutaan omilla kyydeillä.
Lisätiedot: Anna-Mari Tukeva, puh. 040 779 7781, anna-mari.tukeva@evl.fi

Sirkusretki Sääksiin

Tervetuloa päiväkekerholaiset vanhempineen, perhekerholaiset, muskarilaiset, Pilttiporukka ja muutkin viettämään sirkusaiheista päivää Sääksiin koko perheen kanssa ma 27.5. klo 9.00-14.00  tai ke 29.5. klo 9.00-14.00. Päivän aikana on mahdollisuus ruokailuun. Sääksiin on bussikuljetus. Ilmoittautuminen TÄSTÄ linkistä 17.5. mennessä. Ilmoittautuminen aukeaa ma 29.4.
Ilmoitathan tulostasi vaikka tulisit omalla autolla etkä ruokailisi.
Tervetuloa viettämään iloista retkipäivää Sääksiin!

Lapsiperheiden tulevia tapahtumia ja retkiä:

19.5. Mäkilähtö kesään Kirkonmäellä klo 10-15.00

Perhevalmennuksen info 25.4.2019 ensimmäistä lastaan odottaville Hyvinkään seurakunnan seurakuntakeskuksessa, (pieni juhlasali, Hämeenkatu 16).

Lisätietoja: pastori Merja Telsavaara, 040 356 9078, merja.telsavaara@evl.fi

Tervetuloa!

äiti isä ja vauva - perhe

Varhaiskasvatuksen pappi: lapsi- ja perhetyö sekä parisuhdetyö

Lapsissa on tulevaisuus.

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tässä työni tavoite ja haaste. Kohdata jokainen lapsi yksilönä ja pyrkiä itse kohti lapsen kaltaisuutta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen kahden säheltävän kultaisen noutajan iloinen omistaja.