perhe kirkossa

Perheet

Hyvinkään seurakunnan perhetyö tukee lapsiperheitä ja parisuhdetta elämän arjessa. Tavoitteena on antaa perheille mahdollisuus yhdessäoloon ja lepoon työntäyteisen arjen keskellä.

Sen lisäksi haluamme tarjota parisuhteelle rakennusaineita. Onhan vanhempien välinen suhde se tukilanka, jonka varassa myös lasten hyvinvointi lepää.

Hyvinkään seurakunnan perhetyön johtoajatuksena on pitää esillä sanomaa rakastavasta ja anteeksiantavasta Jumalasta. Luottamus elämää kannattelevaan Luojaan luo lujan pohjan myös lähimmille ihmissuhteillemme antaen mallin anteeksiantamisesta ja vahvistaen toivoamme vaikeina aikoina. Perhettä yhdistävä rakkaus on aina heijastusta Jumalan rakkaudesta. Perheen yhteisen hartauselämän tukeminen on tämän vuoksi myös oleellinen osa perhetyötä.

Muskarikirkko

Lauletaan, lorutellaan ja nautitaan ehtoollinen yhdessä pe 17.9., 15.10. ja 12.11. klo 10.00 Vanhassa kirkossa, Uudenmaankatu 13. Sopii perheen pienemmillekkin. Kesto n. 30 min, jonka jälkeen sivusalissa tarjolla kirkkososeet ja kahvit.

Tervetuloa!

Lisätiedot: anna-mari.tukeva@evl.fi, 040 559 6327

Äitien hemmottelupäivä Sääksissä

Tervetuloa pikkulapsiperheiden äitien hemmottelupäivään la 4.9. klo 10.00-19.00 Sääksin leirikeskukseen. Hyvää ruokaa ja rentoa yhdessäoloa, askartelua, saunomista, ulkoilua ym. Leirin hinta 15€. Ilmoittautuminen TÄSTÄLinkki avautuu uudessa välilehdessä linkistä 23.8. mennessä.

Lisätiedot: nonna.kotkanen-koivu@evl.fi, 050 533 7312

Perheiden retkipäivä Sääksiin

Tervetuloa peheiden retkipäivään su 5.9. klo 10.00-16.00 Sääksin leirikeskukseen. Retken hinta: aik. 10€, lapset 3-12 v. 5€ ja alle 3 v. maksutta. Lounas, kahvi, makkarat ja mehut kuuluvat retken hintaan. Maksu paikan päällä käteisenä. Retkelle saavutaan omilla kyydeillä.
Ilmoittautumiset 27.8. mennessä TÄSTÄ linkistä.

Lisätiedot: terhi.makkonen@evl.fi, 040 779 7781

Kastepäivä

Onkolapsesi kaste vielä hoitamatta? Huolettaako järjestelyt? Hyvinkään seurakunta auttaa ja järjestää kastepäivän su 19.9. klo 12.00-16.00.
Ilmoittautumiset joko heti tai 12.9. mennessä TÄSTÄ linkistä.

Lisätiedot: merja.telsavaara@evl.fi, 040 356 9078

Lapsiperheiden tulevia tapahtumia ja retkiä:

Pe 24.9.  Vauvan päivä Kirkonmäellä
Su 3.10.  Mäkilähtö uuteen -tapahtuma Kirkonmäellä

Kamalat äidit -vertaisryhmä

Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja, Lapset ja perheet
Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tykkään työstäni. Monenlaisessa saan olla mukana, on perhemessuja ja –brunsseja, pyhäkoulua, päiväkotien kanssa tehtävää yhteistyötä, tapahtumia, retkiä, leirejä. Jokainen päivä on ainutlaatuinen ja tärkeä. Viihdyn luonnossa ja mökillä. Varsinkin geokätköily vie monenlaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin.

Motto: Perheiden parhaaksi, lasten kasvua tukien.

Varhaiskasvatuksen pappi: lapsi- ja perhetyö sekä parisuhdetyö

Lapsissa on tulevaisuus.

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tässä työni tavoite ja haaste. Kohdata jokainen lapsi yksilönä ja pyrkiä itse kohti lapsen kaltaisuutta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen kahden säheltävän kultaisen noutajan iloinen omistaja.