Nuorisokuoro

Keskiviikkoisin 18-19 Hyvinkään kirkossa, Hämeenkatu 16

Nuorisokuoro on yläkoulu- ja lukioikäisille tarkoitettu ryhmä. Kuorossa lauletaan moniäänisesti, opitaan nuottien lukemista ja äänenkäytön hallintaa monipuolisen ohjelmiston avulla. Sävelkorva kehittyy ja esiintymistaito paranee.  Ohjelmassa myös kuoroleiri ja retkiä. Kuoroa johtaa Kaarina Savonen.

Syyskulukausi 2022 alkaa 31.8.

Syyslukukaudella 2022 esiinnymme Hyvinkään kirkolla jumalanpalveluksissa 2.10. ja 27.11. Lisäksi valmistelemme oman nuorten iltakirkon, joka on 13.10. Vanhassa kirkossa. Joulusesonki huipentuu Kauneimmat joululaulut-tapahtumaan 18.12. ja jouluaattona saamme olla laulamassa Teatteri Betan esittämässä joulunäytelmässä. Kauden puolessa välissä pidämme jo perinteeksi muodostuneen kuoroleirin 29.-30.10. Sääksissä. Siellä saamme laulamisen lisäksi myös viettää hauskoja hetkiä yhdessä.

Ilmoittautumiset syksyn 2022 toimintaan tästä linkistä 30.8 mennessä. Myös kuorossa ennestään laulaneiden toivotaan ilmoittautuvan yhteystietojen päivittämiseksi.

Uusille laulajille pieni ääninäyte äänialan selvittämiseksi. Uusia laulajia otetaan mukaan pitkin vuotta. Jos haluat kuoroon, ota rohkeasti yhteyttä!

Haluaisitko kuoroon?

Uusia laulajia otetaan kuoroon. Tule rohkeasti kokeilemaan olisiko kuoro sinun juttusi! Nuorisokuorossa on mukava ja rento meininki, joten älä turhaan arkaile! Jos kaipaat lisätietoja, soita tai laita viestiä Kaarinalle.

Marjut Sipakon johtama nuorisokuoro ryhmäkuvassa kirkossa