Nuorisokuoro syksy 2020

Harjoitukset perjantaisin klo 18-19 Vanhassa kirkossa

Uusia laulajia otetaan mukaan. Jos haluat kuoroon, ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja:

Marjut, puh. 0400-294302 tai marjut.sipakko (at) evl.fi

Haluaisitko kuoroon?

Uusia laulajia otetaan kuoroon. Tule rohkeasti kokeilemaan olisiko kuoro sinun juttusi! Nuorisokuorossa on mukava ja rento meininki, joten älä turhaan arkaile! Jos kaipaat lisätietoja, soita tai laita viestiä.

Terveisin Marjut :)

Marjut Sipakon johtama nuorisokuoro ryhmäkuvassa kirkossa

Lapsikuorot, Nuorisokuoro

Olen kanttori ja työhöni kuuluu kuoronjohtoa, laulua sekä urkujen- ja pianonsoittoa mm. messuissa, häissä ja hautajaisissa. Johdan tällä hetkellä lapsi-ja nuorisokuoroja. Pidän työstäni ja koen olevani kutsumusammatissa. Lasten ja nuorten spontaanius ja aitous inspiroivat minua. Rakastan eläimiä, luontoa, musiikkia ja taidetta. Olen optimisti ja uskon hyvään. Jumala antaa meille tulevaisuuden ja toivon.

Motto: Jumalan kämmenellä ei kukaan ole turvaton