Nuorisokuoro syksy 2019

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 19-20 Hyvinkään kirkossa alkaen 28.8.

Uusia laulajia otetaan mukaan. Pieni laulunäyte ennen harjoitusta klo 18.45.

Lisätietoja Marjut, puh.0400-294302

tai marjut.sipakko (at) evl.fi

Haluaisitko kuoroon?

Uusia laulajia otetaan kuoroon taas elokuussa 2019. Tule rohkeasti kokeilemaan olisiko kuoro sinun juttusi. Nuorisokuoro laulaa äänissä ja sopivan äänialan selvittämiseksi toivon sinulta pientä laulunäytettä. Voit harjoitella esim. säkeistön haluamastasi laulusta. Nuorisokuorossa on mukava ja rento meininki, joten älä turhaan jännitä! Tapaamisiin 28.8. Hyvinkään kirkossa!

Terveisin Marjut

Marjut Sipakon johtama nuorisokuoro ryhmäkuvassa kirkossa

Lapsikuorot, Nuorisokuoro

Olen kanttori ja työhöni kuuluu kuoronjohtoa, laulua sekä urkujen- ja pianonsoittoa mm. messuissa, häissä ja hautajaisissa. Johdan tällä hetkellä lapsi-ja nuorisokuoroja. Pidän työstäni ja koen olevani kutsumusammatissa. Lasten ja nuorten spontaanius ja aitous inspiroivat minua. Rakastan eläimiä, luontoa, musiikkia ja taidetta. Olen optimisti ja uskon hyvään. Jumala antaa meille tulevaisuuden ja toivon.

Motto: Jumalan kämmenellä ei kukaan ole turvaton