Kirkkomuskari

Laulua, soittoa, tanssia, liikkumista ja rauhoittumista yhdessä aikuisen kanssa

Puolen tunnin muskarissa ehditään oppimaan uusia lauluja ja muistelemaan vanhoja. Laulamme kirkkomuskarikirjasta ja lasten virsikirjasta kirkkovuoden mukaan. Myös vanhat ja uudet perinteiset lastenlaulut on mukana.

Jokainen kirkkomuskari kestää puoli tuntia. Tarkoituksena on viettää kiireetöntä aikaa yhdessä lapsen kanssa, katsoa silmiin, silittää ja pitää lähellä.

Maanantai: Lasten Kammari, Helenenkatu 30-34

klo 17.30-19.00 MASUMUSKARI odottaville äideille.
Ilmoittautumiset Laura Kuirille 26.8. alk. puh. 040 8050 333

Tiistai: Betania, Helenenkatu 15

klo 9.00-9.30 SYLIVAUVAT
klo 9.45-10.15 TAAPEROT 1. (kävelemään opettelevat)
klo 10.30-11.00 TAAPEROT 2. (hyvin kävelevät)

Tiistai: Vanha kirkko, Uudenmaankatu 13

klo 13.00-13.30 SYLIVAUVAT
klo 13.45-14.15 POMPPIVAT LAPSET (isommille lapsille)

Keskiviikko: Betania, Helenenkatu 15

klo 9.00-9.30 AVOIN MUSKARI (ennen perhekerhoa)

Torstai: Betania, Helenenkatu 15

klo 9.00-9.30 SISARUKSET
klo 9.45-10.15 TAAPEROT
klo 10.30-11.00 SISARUKSET

Torstai: Vanha kirkko, Uudenmaankatu 13

klo 13.00-13.30 SYLIVAUVAT

Ilmoittautumiset ja lisätiedot kasvatuksen toimisto,
puh. 040 528 7236 tai tanja.uimonen@evl.fi

Muskarien toimintakausi
2.9.-19.12.2019

Avoimen muskarin mainos

Masumuskari

Hetkiä vauvavatsan kanssa

Masumuskari kokoontuu 2.9. alkaen Lasten Kammarissa (Helenenkatu 30-34)
maanantaisin klo 17.30-19.00.

Masumuskarissa lauletaan kuunnellaan musiikkia, maalataan, kirjoitetaan, rentoudutaan ja keskitytään ihmettelemään vatsassa kasvavaa ihmettä. Tarjolla pientä purtavaa ja aikaa keskustella muiden odottajien kanssa.

Masumuskarin tarvoitteena on vahvistaa äidin ja tulevan vauvan vuorovaikutussuhteen syntyä sekä lisätä mielihyvän ja turvallisuuden tunnetta. Aiemaa musiikillista osaamista ei edellytetä. Masumuskari on tarkoitettu äideille raskauden puolivälistä eteenpäin.

Masumuskari koostuu kuudesta erillisestä kerrasta. Voit osallistua sinulle ja vatsallesi sopivana ajankohtana. Kumppani/tukihenkilö on tervetullut mukaan. Ryhmässä ei lastenhoitoa.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset Lauralle 26.8. alkaen numeroon 040 805 0333

Muskarimaskotti

Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tykkään työstäni. Monenlaisessa saan olla mukana, on perhemessuja ja –brunsseja, pyhäkoulua, päiväkotien kanssa tehtävää yhteistyötä, tapahtumia, retkiä, leirejä. Jokainen päivä on ainutlaatuinen ja tärkeä. Viihdyn luonnossa ja mökillä. Varsinkin geokätköily vie monenlaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin.

Motto: Perheiden parhaaksi, lasten kasvua tukien.

Lastenohjaaja

Moi! Mä oon Laura ja työskentelen betaniassa ja lasten kammarissa/pappilassa. Kirkkomuskarit pienten lasten ja heidän vanhempiensa kanssa on yksi työtehtävistäni. Mikä olisikaan parempi tapa kertoa Jeesuksesta kuin yhdessä laulaen, leikkien ja tanssien. Kirjoitan myös Kirkonmäki-lehteen lapsen silmin sivua, se on ihanaa kun pääsee ideoimaan, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Kaikki lempipuuhiani. Elokuvat ja kierrätysmateriaaleista askarteleminen ovat intohimoni, varsinkin indie-elokuvat ja kierrätysaiheiset korvakorut. Niiden parissa vierähtää helposti kaikki vapaa-aika.

Motto: ”Älkää murehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen.”

Matt.6:34

Toimistosihteeri, kasvatus

Toimistoani kutsutaan kasvatuksen hermokeskukseksi. :-) Hoidan kasvatuksen toimistotyöt ja minut tavoittaa parhaiten virka-aikana klo 8-16 välillä. Vapaa-aikani kuluu lasteni kanssa ja pilatesta harrastaen.

Tanja hoitaa myös nuorisotoimiston juoksevia asioita, ja häneen voi olla yhteyksissä kaikenlaisten kysymysten kanssa.