Kirkkomuskari

Muskarissa vauvat ja taaperot musisoivat yhdessä aikuisen kanssa.  Lapset ovat 0-5 -vuotiaita.

Kirkkomuskari kokoontuu tiistaisin ja torstaisin Betaniassa, Helenenkatu 15.

Vapaita muskaripaikkoja voi tiedustella kasvatuksen toimistosta puh. 040 528 7236, tanja.uimonen@evl.fi

Tiistai-ryhmä:

Ι ryhmä klo 9.00-9.30 sylivauvat
ΙΙ ryhmä klo 9.45-10.15 Taaperot 1. (kävelemään opettelevat)
ΙΙI ryhmä klo 10.30-11.00 Taaperot 2. (hyvin kävelevät)

Torstai-ryhmä:

I ryhmä klo 9.00-9.30 sylivauvat
II ryhmä klo 9.45-10.15 taaperot
III ryhmä klo 10.30-11.00 sisarukset

Ilmoittautumiset ja lisätiedot kasvatuksen toimisto,
puh. 040 528 7236 tai tanja.uimonen@evl.fi

Muskarien toimintakausi

15.1.-23.5.2019

muskarivauvoja

vs. Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tykkään työstäni. Monenlaisessa saan olla mukana, on perhemessuja ja –brunsseja, pyhäkoulua, päiväkotien kanssa tehtävää yhteistyötä, tapahtumia, retkiä, leirejä. Jokainen päivä on ainutlaatuinen ja tärkeä. Viihdyn luonnossa ja mökillä. Varsinkin geokätköily vie monenlaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin.

Motto: Perheiden parhaaksi, lasten kasvua tukien.

vs. Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Olen ollut vuodesta 2014 seurakunnalla töissä. Olen pitänyt perhekerhoja, päiväkerhoja ja koululaisten iltapäiväkerhoja. Tällä hetkellä voit tavata minut mm. eri tapahtumissa ja perhemessuissa. Vapaa-ajan vietän tiiviisti futismutsina kentän laidalla.

Motto: Uuden oppiminen tuo uusia mahdollisuuksia.

Lastenohjaaja

Moi! Mä oon Laura ja työskentelen betaniassa ja lasten kammarissa/pappilassa. Kirkkomuskarit pienten lasten ja heidän vanhempiensa kanssa on yksi työtehtävistäni. Mikä olisikaan parempi tapa kertoa Jeesuksesta kuin yhdessä laulaen, leikkien ja tanssien. Kirjoitan myös Kirkonmäki-lehteen lapsen silmin sivua, se on ihanaa kun pääsee ideoimaan, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Kaikki lempipuuhiani. Elokuvat ja kierrätysmateriaaleista askarteleminen ovat intohimoni, varsinkin indie-elokuvat ja kierrätysaiheiset korvakorut. Niiden parissa vierähtää helposti kaikki vapaa-aika.

Motto: ”Älkää murehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen.”

Matt.6:34

Toimistosihteeri, kasvatus

Toimistoani kutsutaan kasvatuksen hermokeskukseksi. :-) Hoidan kasvatuksen toimistotyöt ja minut tavoittaa parhaiten virka-aikana klo 8-16 välillä. Vapaa-aikani kuluu lasteni kanssa ja pilatesta harrastaen.

Tanja hoitaa myös nuorisotoimiston juoksevia asioita, ja häneen voi olla yhteyksissä kaikenlaisten kysymysten kanssa.