Miten ja missä iImoittaudun?

Ilmoittautuminen alkaa 1.10. ja päättyy 14.10. Tänä aikana tulleet ilmoittautumiset ovat kaikki samanarvoisia. Rippikoulupaikkoja jaettaessa, nopeus ei ratkaise. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti seurakunnan nettisivuilla: www.hyvinkaanseurakunta.fi.

Täytä ilmoittautumislomakkeessa pyydetyt tiedot huolellisesti ja seuraa ohjeita. Ilmoittautumistietoja ei pääse lähettämisen jälkeen itse muuttamaan. Ilmoittautumislomakkeessa pyydetään laittamaan kahdeksan (8) rippikoulutoivetta. Valitse siis sellaiset vaihtoehdot, joihin voit osallistua. Pienryhmän ja muualla riparin käyvien kohdalla ei tarvitse merkitä kuin yksi vaihtoehto.

Kaverin kanssa on mahdollista päästä samalle leirille kaverikoodia käyttäen. Ensin ilmoittautunut saa kaverikoodin. Toisen käyttäessä koodia, lomakkeeseen täydentyy automaattisesti kaverin riparivaihtoehdot. Huomioittehan sopiessa, että leiritoiveet ovat täsmälleen samat.

Leirielämä on tiivistä. Jos sinulla on jokin vakava sairaus tai tarkka lääkitys, ota yhteyttä rippikoulupastoriin sopiaksenne mikä olisi sinulle paras tapa käydä ripari. Käytkö rippikoulusi muualla, kuin Hyvinkään seurakunnassa? Ilmoittaudu silti saman lomakkeen kautta, jotta saat tiedon kotiseurakunnan tutustumisjaksosta.

Kehitysvammaisille on tarjolla oma rippikoulu. Ottakaa tarvittaessa yhteys diakoni Maria Kahraan (040 559 6324 tai maria.kahra@evl.fi)

Ripari ei jää rahasta kiinni. Perheen rahatilanteen sitä vaatiessa rippikoulusta voi saada erikseen anomalla maksuvapautuksen. Maksuvapautuksen määrä on maksimissaan 130€.

Odotamme rippikouluun tulijoiden osallistuvan koko rippileirille. Leiriltä ei voi lähteä esimerkiksi urheilukilpailuihin tai perhejuhliin. Harrastusten ja rippikoulun yhdistämiseen liittyvissä pohdinnoissa ota yhteyttä rippikoulupastoriin.

Seurakuntapastori, rippikoulutyön pappi

Rippikoulutyö IG: PaulaBetsku SC: pkallio98

Lempi ajatukseni raamatusta on Jesa 43: 1 jakeessa oleva – Älä pelkää. Minä olen lunastanut sinut. Minä olen sinut nimeltä kutsunut, sinä olet minun.  Nämä Jumalan sanat tuovat turvan elämän myrskyissä ja kertovat minulle, että Jumala pitää minusta aina huolen.  Työssäni haluan painottaa juuri tätä, Jumalan huolenpitoa. Muutenkin pidän Jesajan kirjan luvusta 43.