Rippikoulun ilmoittautumisohjeet

Miten ja missä iImoittaudun?

Ilmoittautuminen alkaa 3.10. ja päättyy 6.11. Tänä aikana tulleet ilmoittautumiset ovat kaikki samanarvoisia. Rippikoulupaikkoja jaettaessa, nopeus ei ratkaise. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti seurakunnan nettisivuilla.

Täytä ilmoittautumislomakkeessa pyydetyt tiedot huolellisesti ja seuraa ohjeita. Ilmoittautumistietoja ei pääse lähettämisen jälkeen itse muuttamaan. Ilmoittautumislomakkeessa pyydetään laittamaan kahdeksan (8) rippikoulutoivetta. Valitse siis sellaiset vaihtoehdot, joihin voit osallistua. Pienryhmän ja muualla riparin käyvien kohdalla ei tarvitse merkitä kuin yksi vaihtoehto.

Huom. Hyvinkääläinen jos käyt rippikoulusi muualla kuin Hyvinkäällä, niin ilmoittaudu meille tämän linkin kautta. Vaikka käyt rippikoulusi muualla, suoritat kuitenkin seurakuntaan tutustumisen Hyvinkään seurakunnassa, minkä vuoksi tarvitsemme yhteystietosi.

Kaverin kanssa on mahdollista päästä samalle leirille kaverikoodia käyttäen. Ensin ilmoittautunut saa kaverikoodin. Toisen käyttäessä koodia, lomakkeeseen täydentyy automaattisesti kaverin riparivaihtoehdot. Huomioittehan sopiessa, että leiritoiveet ovat täsmälleen samat.

Leirielämä on tiivistä. Jos sinulla on jokin vakava sairaus, tarkka lääkitys tai pohdit leirikuntoisuuttasi, ota yhteyttä rippikoulupastoriin sopiaksenne mikä olisi sinulle paras tapa käydä ripari. 
 

Kehitysvammaisille on tarjolla oma rippikoulu Sääksin leirikeskuksessa.
-28.-29.4. tutustumisviikonloppu
-30.7.-3.8. leiri 
-6.8. konfirmaatio Nurmijärven kirkossa

Lisätiedot ja ilmoittautumiset kehitysvammaistyön pastori Sanna Ylä-Jussila, 040 304 7834, sanna.ylä-jussila@eteva.fi.
 

Ripari ei jää rahasta kiinni. Perheen rahatilanteen sitä vaatiessa rippikoulusta voi saada erikseen anomalla maksuvapautuksen. Maksuvapautuksen määrä on maksimissaan 130€.

Odotamme rippikouluun tulijoiden osallistuvan koko rippileirille. Leiriltä ei voi lähteä esimerkiksi urheilukilpailuihin tai perhejuhliin. Harrastusten ja rippikoulun yhdistämiseen liittyvissä pohdinnoissa ota yhteyttä rippikoulupastoriin. 

Ilmoittautuminen 2023 rippikouluun TÄSTÄ linkistä 3.10.-6.11.2022.