Hämeenkatu 16 , 05801 Hyvinkää

Seurakuntakeskus panoraamakuvina

Klikkaamalla panoraamakuvassa vasemmalla ylhäällä olevaa valikkoa,
pääset katsomaan kuvia myös sisätiloista.

Kirkonmäellä on kirkon lisäksi professori Ruusuvuoren suunnittelemat kaksi työpistettä, joista vanhempi "työkeskus" valmistui yhtä aikaa kirkon kanssa. Tällä hetkellä työkeskuksessa toimivat diakoniatyöntekijät ja lapsi- ja nuorisotyöntekijät.

Työkeskus jäi jo 1960-luvulla toimintojen lisääntyessä pieneksi. Pitkällisten vaiheiden jälkeen kirkonmäelle nousi uusi seurakuntakeskus 1980-luvun lopulla. Käyttöön uusi rakennus vihittiin 1990. Seurakuntakeskuksen alakerrassa sijaitsevat kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto ja yläkerrassa ovat pitopalvelun tilat ja kokoustilat.

Kahvila
Lastenhoitohuone
Wi-Fi

Hämeenkatu 16, 05801 Hyvinkää

Miesten lähetystoimintapiste

Miesten lähetystoimintapiste. Islannin matkakertomus, Kosti Kallio.

Hämeenkatu 16, 05801 Hyvinkää

al massira -kurssi srk-keskuksen juhlasalissa torstaisin klo 18 - 20

Mikset tulisi perehtymään kristinuskon perusteisiin al massira -kurssilla, jossa tapaat Vanhan testamentin keskeiset hahmot, kuten Aatamin ja Eevan, Abrahamin ja Saaran, Iisakin, Jaakobin ja Eesaun, sekä tutustut Messias-ennustuksiin.