Avoimet työpaikat

TALOUSJOHTAJAN VIRKA

Talousjohtajan tehtävä on johtaa ja kehittää seurakunnan talous-, henkilöstö- ja tietohallintoa. Talousjohtaja toimii kiinteistöpäällikön, hautaustoimen päällikön, pääemännän ja taloushallinnon henkilöstön esimiehenä. Valittavalta edellytetään vahvaa julkisyhteisön talouden ja hallinnon sekä seurakuntaelämän tuntemusta. Arvostamme hyviä johtamis-, esimies- ja yhteistyötaitoja. Lisäksi edellytetään valmiuksia sähköisen talous- ja henkilöstöhallinnon kehittämiseen ja digitalisaation hyödyntämiseen.

Kelpoisuusehtona virkaan on soveltuva yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto. Valitun tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.
Viran palkkaus on kirkon palkkausjärjestelmän J50 hinnoitteluryhmän mukainen.
Virkaan valittavan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset, joissa on mukana ansioluettelo/CV sekä olennaiset opinto- ja työtodistukset tulee toimittaa 20.4.2020 klo 15.00 mennessä osoitteella Hyvinkään seurakunta PL 29, 05801 Hyvinkää (käyntiosoite Hämeenkatu 16). Kuoreen merkintä ”Talousjohtaja” tai sähköisesti hallintosihteerille osoitteeseen: mikke.maki@evl.fi.

Lisätietoja antavat kirkkoherra Ilkka Järvinen, puh. 0400 662 883 ja kirkkovaltuuston puheenjohtaja Pekka Kiuttu, puh. 050 538 7815 tai sähköiset tiedustelut hallintosihteerille, os. mikke.maki@evl.fi.