Avoimet työpaikat

SINÄ TALOUSHALLINNON OSAAJA!

Taloustiimimme kaipaa vahvistusta. Meillä seurakunnassa on avoinna talousassistentin työpaikka johon kuuluu talous- ja henkilöstöhallinnon monipuolisia työtehtäviä. Tehtävään soveltuva koulutus voisi löytyä esim, taloushallintoon suuntautuneelta tradenomilta tai kirjanpito-osaamista omaavalta yo-merkonomilta.

Kyseessä on ihan kokoaikainen toimistotyötehtävä. Nopeahko tehtävien vastaanotto olisi eduksi, jotta perehdytys saadaan hyvin toteutettua. Työtehtävät painottuvat ostoreskontran hoitoon, laskutukseen, asiakaspalveluun ja henkilöstöhallinnon sihteerin tehtäviin. Tehtävään sisältyy myös kirjanpitäjämme vuorotteluvapaan hoito ensi keväältä syksyyn saakka. Käytämme Kirkon palvelukeskuksen palveluita tilitoimiston tapaan kirjanpidossa, sekä palkkahallinnossa mutta valmistelemme taloushallinnon aineistot paikallisesti. Hakijalta edellytetään kokemusta taloushallinnon työtehtävistä, mieluiten osaamista kirjanpitoon ja palkkahallintoon sekä palveluhenkistä asennetta. Mikäli lisäksi kirjoitat ja puhut suomenkieltä hyvin, asiakaspalvelutaidot ovat hallussasi, siedät ajoittain pientä painettakin ja olet näppärä käyttämään taloushallinnon järjestelmiä, niin olet etsimämme henkilö. Palkka KirVESTES 501 mukaan eli peruspalkka alk. 2200€/kk + max 15% työkokemuslisä ja mahdollinen suorituslisä.

Tehtävä vakinaistetaan sopivan henkilön löydyttyä ja koeajan jälkeen. Hakuaika päättyy 12.9.2019 klo 15:00
Laita hakemuksesi CV:n kera kati.yrttiaho(ät)evl.fi.