Avoimet työpaikat

Hautaustoimen erityisammattimies

Hyvinkään seurakunta hakee hautaustoimeen määräaikaista erityisammattimiestä Rauhannummen hautausmaalle ajalle 25.4.-24.10.2022.

Työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Tehtäviin sisältyy erilaisia konetöitä, hautausmaan yleishoidon töitä, suntion tehtäviä sekä hautojen kaivuuseen liittyviä, avustavia töitä. Työkoneiden (pienkuormaaja, ajettavat ruohonleikkurit) ajotaito on välttämätön. Tehtävässä tarvitaan hyviä asiakkaiden kohtaamistaitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työssä on mahdollista laajentaa osaamista myös krematoriotyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ammatillinen perustutkinto (esim. suntio, puutarhuri, maanrakennusala) tai vastaava ammatillinen osaaminen hautaustoimen tehtävistä. Tehtävä on sijoitettu vaativuusryhmään 401. Peruspalkka on 1 976,92 euroa, jonka lisäksi maksetaan tehtäväkohtaista vaativuus lisää, työkokemukseen perustuvaa vuosisidonnaista lisää, sekä mahdollista harkinnanvaraista suorituslisää.

Työt alkavat 25.4.2022 tai sopimuksen mukaan. Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on 3 kuukauden koeaika.

Hakemukset, joissa on mukana CV, palautetaan viimeistään maanantaina 31.1.2022 sähköisesti KirkkoHr:n kautta
(rekry.evl.fi/rekry2Linkki avautuu uudessa välilehdessä).

Haastattelut voidaan käynnistää jo ennen hakuajan päättymistä.

Kirvesmies

Hyvinkään seurakunta hakee rakennusalan ammattilaista vuosikorjaustöihin.

Kiinteistökannassamme on 18 rakennusta.  Kiinteistöt ovat kirkkoja, seurakuntakeskuksia, hautausmaan rakennuksia ym. Osa rakennuksista on museoviraston valvomia suojelukohteita. Tehtävät liittyvät seurakunnan tiloihin tehtäviin muutos- ja korjaustöihin. Tehtävä edellyttää monipuolista osaamista korjausrakentamisesta. Tehtävään liittyy myös kiinteistöhoitajan tehtäviä. Työ on itsenäistä ja siinä tarvitaan oma-aloitteisuutta sekä ahkeruutta. Esimieskokemuksen tai ns. nokkamiehen kokemuksen katsomme eduksi. Edellytämme hakijalta vähintään rakennusalan tai puusepän ammatillisen toiseen asteen tutkintoa, mutta huomioimme myös lvi- sekä sähköalan perustutkinnon suorittaneet. Alaan liittyvän teknikon tutkinnon suorittaneet voivat myös hakea paikkaa. Työkokemusta korjausrakentamisen tehtävistä tulee olla vähintään 10 vuotta.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Olemme suuri ja vakaa työnantaja, tervetuloa joukkoomme.

Hakemusten, joissa on mukana opinto-ja työtodistusjäljennökset, tulee olla perillä viimeistään 31.1.2022 klo 15. Hakemuksen lähetetään osoitteella Hyvinkään seurakunta, PL 29, 05810 Hyvinkää tai sähköpostitse visa.hamalainen@evl.fi. Lisätietoja kiinteistöpäällikkö Visa Hämäläinen, visa.hamalainen@evl.fi  p. 0400 475 640.

Viestintäpäällikkö

Viestintäpäällikkö vastaa seurakunnan ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä yhdessä tiedottajan kanssa seurakunnan toimintalinjauksen tavoitteita noudattaen. Noin sadan hengen työyhteisö 30 000 jäsenen seurakunnassa tarvitsee joukkoonsa monipuolisen osaajan, jolla on kokemusta seurakunnan toimintaympäristöstä, hyvät vuorovaikutustaidot ja joustavuutta sekä paineensietokykyä. Julkaisemme Kirkonmäki -lehteä ja haluamme kehittää viestintäämme erityisesti sosiaalisen median kanavissa ja verkossa. Seurakunnassa on viestintätoimikunta, jonka sihteerinä viestintäpäällikkö toimii ja laatii työalan toiminta- ja taloussuunnitelman.

Arvostamme organisointikykyä ja tarkkuutta, graafisen suunnittelun taitoja, kykyä osallistaa ja opastaa henkilöstöä viestinnän kysymyksissä, osaamista verkkosisältöjen tuottamisessa ja kehittämisessä, valo- ja videokuvaustaitoja, digitaalista osaamista sekä palveluasennetta. Käytössä on mm. Adobe Photoshop, InDesign, Premiere (2021) ohjelmat. Tarjoamme merkityksellisen, monipuolisen ja luovan työn hyvässä työyhteisössä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja alan työkokemusta sekä erinomaista suomen kielen taitoa.
Tehtävään valittavan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 601 mukaan. Peruspalkka on 3100 euroa kuukaudessa, lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää. Tehtävä tulee ottaa vastaan viimeistään 1.3.2022. Virassa on 6 kk:n koeaika.

Lähetä hakemuksesi 13.1.2022 klo 15 mennessä KirkkoHR-järjestelmän sähköisellä lomakkeella. Linkki avautuu uudessa välilehdessäTiedustelut: vt. kirkkoherra Virpi Koivisto, 040 5479 615, virpi.koivisto@evl.fi ja vs. tiedottaja Veini Vänskä, 040 8050 230, veini.vanska@evl.fi.

Haastattelut pidetään 18.1.2022.