Avoimet työpaikat

 

Hyvinkään seurakunnassa on avoinna


Kanttorin virka


Hyvinkään seurakunta on noin 31 000 jäsenen seurakunta Espoon hiippakunnassa. Seurakunnassamme on 5 musiikkityön virkaa. 

Hyvinkään seurakunnassa on haettavana ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä kanttorin virka (taso B) 1.1.2022 alkaen. Viran painotuksena on urkujensoitto ja erityisinä tehtävinä, ns. kanttorin perustehtävien lisäksi, ovat nuorten bändisoiton opetus, kevyen musiikin kuoron johtaminen sekä vastuu seurakunnan urkujen virityksistä ja huolloista.  

Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää kanttorin ammatin hyvää hallintaa, osaamista edellä mainituissa viran erityisissä tehtävissä, osaamista äänentoistolaitteiden käytössä, IT-taitoja, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä ja samalla tiimityölähtöistä otetta työhön, palveluhenkistä asennetta sekä taitoa toimia nuorten kanssa. Lisäksi arvostamme työkokemusta, valmiuksia kirkkoteatterin muusikon tehtäviin, kokemusta urkuhankkeesta, näkyä yhteisöllisestä jumalanpalveluselämästä sekä teknistä osaamista sisällön tuottamisessa somekanaville. 

Viran palkkaus määrittyy KirVESTES:n mukaisesti ja sijoittuu vaatimusryhmään 601. Virassa on 6 kk koeaika. Työkieli on suomi. Hakijan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen ja virkaan valitun tulee esittää lääkärintodistus ja rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Mahdolliset lisätiedustelut kanttori Marjut Sipakko, marjut.sipakko@evl.fi, 0400 294302 tai vt. kirkkoherra Virpi Koivisto, virpi.koivisto@evl.fi, 040 5479615.

Hyvinkään seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitettu hakemus, cv ja todistus, josta käy ilmi pätevyys tulee toimittaa yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen hyvinkaa.srk@evl.fi to 14.10.2021 klo 12.00 mennessä. Haastatteluun kutsutuille ilmoitetaan viimeistään 15.10.2021. Haastattelut ja musiikkinäytteet järjestetään Hyvinkään kirkossa pe 22.10.2021 klo 14 alkaen.