Avoimet työpaikat

Kesänuorisotyönohjaaja ja kesäteologi

Hei, sinä varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyöstä kiinnostunut kirkon nuorisotyöhön tai papin työhön opiskeleva tai vaikka jo valmistunutkin!
Hyvinkään seurakunta palkkaa 3 kesäteologia ja 3 kesänuorisotyönohjaajaa kesäksi 2023. Olisitko sinä kiinnostunut tulemaan osaksi innostunutta nuorisotiimiämme?

Tarjoamme mahdollisuutta viettää aktiivinen kesä kanssamme ja mukavien nuorten kanssa kesäkuun alusta aina elokuun kolmannen viikon loppuun saakka. Kesätyö Hyvinkäällä on nuorten viikkotoiminnan pyörittämistä, some-työtä, rippikoulu- ja varhaisnuorisoleirityötä sekä hieman myös yleistä seurakuntatyötä. Hyvinkään nuoret jo odottavat sinua, tule osaksi porukkaamme!

Hae tehtävään KirkkoHr:n kauttaLinkki avautuu uudessa välilehdessä (haku aukeaa ma 3.10.)
21.10.2022 klo 16 mennessä. Haastattelut pidetään 3.11. klo 13 - 16 Hyvinkään seurakuntakeskuksessa, Hämeenkatu 16. Tervetuloa joukkoomme!