Avoimet työpaikat

Puutarhatyöntekijä hautaustoimeen

Hyvinkään seurakunta hakee hautaustoimeen puutarhatyöntekijöitä kausiluonteiseen työhön ajalle 2.5.-26.10.2023.
Työhön sisältyy hautausmaan sekä hoitosopimushautojen istutus-, hoito- ja kunnossapitotyöt. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Työssä käytetään erilaisia puutarhakoneita ja työlaitteita. Tehtävään vaaditaan soveltuva ammatillinen perustutkinto (esim. puutarhuri, suntio) tai vastaava ammatillinen osaaminen ja työkokemus. Työn luonteesta johtuen työssä tarvitaan asiakkaan kohtaamistaitoja, tiimityötaitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan 2 kuukauden koeaikaa. Palkka määräytyy Kirkon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti työn vaativuuden arviointiin perustuen. Vaativuusryhmä on 401, peruspalkka 2 016,15 euroa. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista kokemuslisää sekä mahdollista harkinnanvaraista suorituslisää.
Vapaamuotoiset suomenkieliset hakemukset ja CV jätetään viimeistään 10.2.2023 KirkkoRekryn kauttaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tiedusteluihin vastaavat työnjohtaja Aulikki Raunemo 0400 545 160 ja hautaustoimen päällikkö Markku Husso 0400 475 641 Sähköpostit: aulikki.raunemo@evl.fi  ja markku.husso@evl.fi. Haastattelut voidaan aloittaa jo ennen hakuajan päättymistä.

Nuorten kesätyöpaikojen haku hautausmaalle käynnistyy 12.1.2023

Haemme vähintään 16 vuotta täyttäneitä nuoria määräaikaisiin työsuhteisiin hautausmaille.

Työpaikkoina ovat pääasiallisesti Puolimatkan ja Rauhannummen hautausmaat. Töitä voidaan tehdä myös muilla hautausmailla tai kiinteistöillä.

Tehtäviin kuuluu hautausmaiden hoito- ja kunnossapitotöitä, kuten haravointia, kitkentää, kasteluja, ruohonleikkausta sekä pensasaitojen siistimistä. Työssä tarvitaan reipasta asennetta, sillä työ on fyysistä ulkotyötä.

Työsuhteet ovat yleisimmin 5-10 viikon pituisia. Ensimmäiset työsuhteet alkavat 5.6.2023. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, jonka pituus määräytyy työsuhteen pituuden perusteella.

Tehtävän palkkaus määräytyy kirkon virka- ja työehtosopimuksen, nuorten kausityöntekijöiden hinnoitteluryhmän N31 mukaisesti.

Hakemukset jätetään sähköisesti KirkkoRekryn kautta (KirkkoRekry - KirkkoRekry) viimeistään 3.3.2023. Hakemusten tulee olla suomenkielisiä. Kaikille hakemuksen jättäneille ilmoitetaan valinnasta viimeistään 21.4.2023.

Lisätietoja:

Aulikki Raunemo, hautaustoimen työnjohtaja, 0400 545160, aulikki.raunemo (at) evl.fi

Markku Husso, hautaustoimen päällikkö, 0400 475641, markku.husso (at) evl.fi