Avoimet työpaikat

Hyvinkään seurakunnassa on haettavana määräaikainen

KEITTÄJÄN TEHTÄVÄ

Haemme keittäjää pitopalvelumme osaavaan ja aikaansaavaan tiimiimme. Hyvinkään seurakunnan ruokapalveluissa työskentelee yhdeksän vakinaista työntekijää ja suuri joukko vapaaehtoisia työntekijöitä. Pitopalvelumme tuotteet ja palvelut ovat monipuolisia ja arvostettuja.

Keittäjän tehtävänä on huolehtia lähinnä ruoan valmistamisesta. Työpisteinä Sääksin leirikeskus ja seurakuntakeskuksen keittiö (Hämeenkatu 16). Edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta. Lisäksi tehtäviin kuuluu tilaisuuksien ruokailujen järjestämistä, tarjoiluun osallistumista sekä asiakaspalvelua. Tehtäviin kuuluu myös viikonloppu- ja iltatyötä. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kokemusta monipuolisista ruokapalvelutehtävistä.

Kelpoisuusvaatimus keittäjän tehtävään on soveltuva ammatillinen perustutkinto suurtalous- tai ravintola-alalta ja riittävä työkokemus, lisäksi edellytämme voimassa olevaa hygieniapassia. Tehtävän palkkaus on kirkon palkkausjärjestelmän mukainen. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan 5 vuoden määräaikaisena. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täytössä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemusten todistusjäljennöksineen tulee olla perillä 11.11.2019 klo 15.00 mennessä osoitteella hyvinkaansrk.taloustoimisto(at)evl.fi. Lisätietoja antaa pääemäntä Anne Silvan puh. 040 8050 240.