Avoimet työpaikat

Keittäjän tehtävä

Haemme keittäjää dynaamisen pitopalvelumme osaavaan ja aikaansaavaan tiimiin, jossa työskentelee seitsemän vakinaista työntekijää. Pitopalveluamme arvostetaan laajasti eikä ihme, sillä tuotteemme ovat monipuolisia ja ennen kaikkea maukkaita.

Keittäjä huolehtii salaattien ja ruoan valmistamisesta Sääksin leirikeskuksessa  (n. 60 %/) tai pitopalvelussamme (n. 40 % työajasta). Lisäksi keittäjälle kuuluu tilaisuuksien ruokailujen järjestämistä, tuoretuotetilauksen tekoa, leipomista, tarjoiluun osallistumista ja asiakaspalvelua. Tehtäviin sisältyy myös Sääksin leirikeskuksen emännän kesäloman sijaisuus ja viikonlopputyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen perustutkinto suurtalous- tai ravintola-alalta. Arvostamme yhteistyötaitoja, palvelualttiutta ja kassataitoja.

Tehtävän palkkaus on kirkon palkkausjärjestelmän mukainen. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Ennen tehtävän vastaanottamista siihen valittu toimittaa hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Sähköinen hakemus tulee olla perillä 31.5. mennessä osoitteessa https://rekry.evl.fi./rekry2Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Tiedustelut: Anne Silvan ja Ville Latostenmaa, p. 040 8050240 kello 7 - 15. Tehtävän työpisteet: Hämeenkatu 16, 05800 Hyvinkää ja Sääksjärventie 146, 05200 Rajamäki.

Puutarhatyöntekijä hautaustoimeen

Hyvinkään seurakunta hakee hautaustoimeen Rauhannummen hautausmaalle puutarhatyöntekijää kausiluonteiseen työhön ajalle 16.5.-30.8.2022. Työsuhdetta on mahdollista jatkaa 30.10.2022 asti.

Työhön sisältyy hautausmaan sekä hoitosopimushautojen istutus-, hoito- ja kunnossapitotyöt. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Työssä käytetään erilaisia puutarhakoneita ja työlaitteita. Tehtässä eduksi katsotaan soveltuva ammatillinen perustutkinto (esim. puutarhuri, suntio) tai vastaava ammatillinen osaaminen ja työkokemus. Työn luonteesta johtuen työssä tarvitaan asiakkaan kohtaamistaitoja, tiimityötaitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärin­todistus terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan 2 kuukauden koeaikaa.

Palkka määräytyy Kirkon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti työn vaati­vuuden arviointiin perustuen. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista kokemuslisää sekä mahdollista harkinnanvaraista suorituslisää.

Vapaamuotoiset suomenkieliset hakemukset ja CV jätetään viimeistään 27.5.2022 KirkkoHr:n kautta (rekry.evl.fi/rekry2).

Tiedusteluihin vastaavat ma ja ti kello 13‒14

työnjohtaja Aulikki Luukkanen 0400 545 160 , aulikki.luukkanen@evl.fi
autaustoimen päällikkö Markku Husso 0400 475 641 , markku.husso@evl.fi

Haastattelut voidaan aloittaa ja valintapäätös tehdä kiireellisenä jo ennen hakuajan päättymistä, heti sopivan henkilön löydyttyä.