Paavolan seurakuntakoti

Aittatie 1 , 05880 Hyvinkää

Joka sunnuntai pidetään seurakuntakodilla jumalanpalvelus kello 12.

Paavolan seurakuntakoti

Paavolan seurakuntakoti panoraamakuvina sisältä ja ulkoa

Klikkaamalla panoraamakuvassa vasemmalla ylhäällä olevaa valikkoa,
pääset katsomaan kuvia myös sisätiloista.

Paavolan aluetyö toimii Hyvinkään pohjoisosassa Paavolan alueella, jossa on 4200 asukasta. Toiminnan keskipisteenä on vuonna 1975 valmistunut Paavolan seurakuntakoti.

Toiminnan ytimen muodostaa 8-jäseninen Paavolan alueneuvosto. Se järjestää erilaisia erikoistilaisuuksia 6 - 8 kertaa vuodessa, mm. vapun vastaanoton ja jouluaaton yömessun.

Joka sunnuntai pidetään seurakuntakodilla jumalanpalvelus kello 12. Niissä alueneuvoston jäsenet toimivat temppelipalvelijoina.

Alueneuvoston puheenjohtaja on Jaana Piilola ja aluepappi on Petteri Kerko.

Seurakuntakodilla on tapahtumia viikolla eri-ikäisille lapsista vanhuksiin. Seurakuntakodilla toimii mm. päiväkerho. Kirkkosalissa voidaan vihkiä tai kastaa ja seurakuntakodin tiloja voi vuokrata erilaisiin juhlatilaisuuksiin.

Lastenhoitohuone
Vaativa pyörätuolireitti

Aittatie 1, 05880 Hyvinkää

Aittatie 1, 05880 Hyvinkää

Perhekerho Paavolassa

Perhekerho Paavolan srk-talossa maanantaisin klo 9-11.30. Kerhossa kahvitellaan, syödään puuroa, leikitään ja hiljennytään. Tervetuloa!