Viestintä ja tiedotus

Seurakuntakeskus/Viestintätoimisto
Hämeenkatu 16, 05800 Hyvinkää

Sähköposti: hyvinkaansrk.viestinta@evl.fi

Viestintätoiminta on seurakunnan asiantuntija- ja palvelutehtävä, jonka tarkoituksena on edistää seurakunnan perustehtävän toteutumista viestinnän keinoin sekä tiedottaa seurakunnassa vireillä olevista asioista, niitä koskevista suunnitelmista, asioiden käsittelystä ja tehtävistä ratkaisuista.

Viestintätoimi vastaa seurakunnan yhteisöviestinnästä, Kirkonmäki-lehdestä ja seurakunnan verkkoviestinnästä.
Seurakunnan viestinnän lippulaiva on Kirkonmäki-lehti. Käy lukemassa Kirkonmäki-lehtiä TÄÄLTÄ . Muita viestinnän välineitä ovat ilmoitukset paikallisissa lehdissä sekä erilaisissa mainoksissa ja esitteissä.

Johtava tiedottaja

Vastaan seurakunnan viestinnästä. Voit ottaa minuun yhteyttä esimerkiksi Hyvinkään seurakunnan verkkosivuihin tai Kirkonmäki-lehteen liittyvissä asioissa.