Seurakunta kaupungilla ja tapahtumissa

Seurakunta kaupungilla

Pappi Willan Roberts Coffeessa tavattavissa 17.2, 17.3, 31.3, 14.4 ja 28.4 torstaisin kello 14-16

26.6 Yhden päivän juttu, kauppatorilla

Pappi Puolimatkan hautausmaalla kello 14 -15 kappelilla, sen jälkeen voi kierrellä hautausmaalla, säävaraus

Torstaina 5.5, 19.5, 2.6, 9.6 ja 16.6

Juhannusaattona 24.6 kello 12 - Hautuumaaveisaajat. Voi pyytää läheisen haudalla veisaamaan, jouni.laine@gmail.com. Hautausmaalla myös kahvitarjoilu.

Lue Aamupostin juttu aiheestaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Joskus voit tavata papin istuskelemassa Robert´s Coffeen kahvilassa odottamassa juttuseuraa kahvikupin ääressä.

Willan aukiolla Robert´s Coffeen lavalla adventtiaikana papit ja kanttorit laulavat Kauneimpia joululauluja. Hiljaisella viikolla kiirastorstaina kirkkoteatteriohjaajalla on ollut siellä oma esitys.

Adventtiaikana seurakunnalla on Willassa Hyvän tahdon joulukuusi, josta voit ottaa kirjekuoren, jossa voit tuoda  seurakunan neuvontaan lahjakortin hyvinkääläiseen liikkeeseen. Diakoniatyö jakaa lahjakortit vähävaraisille kaupunkilaisille ennen joulua!

Toritapahtumissa on mukana seurakunnan työntekijöitä ja vapaaehtoisia. Toriteltalla on leppoisa ilmapiiri, puheensorinaa, tietoa kaikista seurakunnan muista toiminnoista ja tavataan vanhoja tuttuja ja tutustutaan uusiin ihmisiin.

Olet tervetullut toimintaan vapaaehtoiseksi: tavaroiden pakkaamiseen ennen tapahtumaa ja purkamiseen tapahtuman jälkeen, tavaroiden kantajaksi, tarjoiluun, seurakunnan pienten muistamisten ja esitteiden antamiseen tai muuten vain hengailemaan.

Tapahtumien vapaaehtoistehtävistä vastaa pastori Anne Blomqvist, p. 040 5888 048, anne.blomqvist@evl.fi

Tapahtumissa seurakunta tekee yhteistyötä kaupungin, Kaupunkiyhdistyksen, Willan kauppakeskuksen kanssa

Yhteistyössä syntyi lumeton yhteinen Laskiaisrieha Willantorilla 23.2.2020. Mukana oli lampaita keräämässä lasten huomiota.

Kappalainen

Etsivä työ, kauppakeskustyö, Kaukasten aluepappi

Asun Järvenpäässä, perheeseeni kuuluu mies, kaksi aikuistuvaa lasta ja kaksi kissaa. Bibliodraaman ohjaajan pätevyys. Bibliodraama on ollut minulle läheinen tapa tutkia Raamattua 30 vuotta. Harrastukset kuntoliikunta ja opiskelu.

Motto: "Kukaan ei ole vapaa ennen kuin kaikki ovat vapaita."