perhe kirkossa

Perheet

Hyvinkään seurakunnan perhetyö tukee lapsiperheitä ja parisuhdetta elämän arjessa. Tavoitteena on antaa perheille mahdollisuus yhdessäoloon ja lepoon työntäyteisen arjen keskellä.

Sen lisäksi haluamme tarjota parisuhteelle rakennusaineita. Onhan vanhempien välinen suhde se tukilanka, jonka varassa myös lasten hyvinvointi lepää.

Hyvinkään seurakunnan perhetyön johtoajatuksena on pitää esillä sanomaa rakastavasta ja anteeksiantavasta Jumalasta. Luottamus elämää kannattelevaan Luojaan luo lujan pohjan myös lähimmille ihmissuhteillemme antaen mallin anteeksiantamisesta ja vahvistaen toivoamme vaikeina aikoina. Perhettä yhdistävä rakkaus on aina heijastusta Jumalan rakkaudesta. Perheen yhteisen hartauselämän tukeminen on tämän vuoksi myös oleellinen osa perhetyötä.

Kummipelipäivä to 13.8.

Hyvinkään seurakunta kutsuu kummeja kummilapsineen isännöimäänsä Hyvinkään Tahkon miesten pesisotteluun Pihkalaan, Urheilukatu 19. Peli alkaa to 13.8. klo 17.30. Kummit ja kummilapset pääsevät yhdessä Tahkon junioripelaajien vetämille toimintapisteille klo 16.00-17.30. Pääsy pesisotteluun on kummipeliin ilmoittautuneille ilmainen. Pääsylippuun sisältyvät makkara ja mehu. Kummipeli on tarkoitettu 0-17-vuotiaille lapsille ja heidän kummeilleen. Ilmoittautuminen 31.7. mennessä TÄSTÄ linkistä.

Lisätiedot: terhi.makkonen@evl.fi, 040 779 7781.

Perheiden retkipäivä Sääksin leirikeskukseen

Tervetuloa perheiden retkipäivään su 6.9. klo 10.00-16.00 Sääksin leirikeskukseen. Ohjelmassa yhteistä puuhastelua, leikkejä, pelejä, hiljentymistä, saunomista ja muuta mukavaa! Sääksiin saavutaan omilla kyydeillä. Retken hinta: aikuiset 10€, lapset 5€ (3-12 v.) alle 3 v. maksutta. Lounas, kahvi, makkarat ja mehut kuuluvat retken hintaan. Retkipäivän maksu peritään paikan päällä käteisenä.
Ilmoittautumiset TÄSTÄ linkistä 30.8. mennessä.

Lisätiedot: Anna-mari.tukeva@evl.fi, 040 779 7781

Illallinen kahdelle

Illallinen kahdelle pikkulapsiperheiden vanhemmille pe 11.9. & 6.11. klo 18.00-20.00 Ravintola Obelix.
Lastenhoito Kirkonmäellä. Ilmoittautumiset lähempänä ajankohtaa.

Lisätiedot: Terhi Makkonen, 040 779 7781

4-vuotiaiden synttärit

Maaliskuun juhlat peruuntuivat koronan vuoksi joten järjestämme nyt uuden juhlan pe 4.9. klo 18.00 (tammi-kesäkuussa syntyneet) Vehkojan srk-keskuksessa. Ilmoittautumiset TÄSTÄ linkistä 28.8. mennessä.

Pe 30.10 klo 18.00 (heinä-joulukuussa syntyneet) Vehkojan srk-keskuksessa. Ilmoittautuminen lähempänä ajankohtaa.
Synttäreillä nautitaan yhteisestä juhlaohjelmasta ja syödään jäätelöä.

Lisätiedot: anna-mari.tukeva@evl.fi, 040 559 6327

Lapsiperheiden tulevia tapahtumia ja retkiä:

25.9. Vauvan päivä Kirkonmäellä
4.10. Kastepäivä Kirkonmäellä
20.11. Lapsen oikeuksien päivä Kirkonmäellä

Avoin muskari

Muskarihetki keskiviikkoisin klo 9.00-9.30 Betaniassa, Helenenkatu 15 . Perhekerho alkaa muskarihetken jälkeen. Avoimeen muskariin ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa!

Lisätiedot: Laura Kuiri 040 8050 333, laura.kuiri@evl.fi

äiti isä ja vauva - perhe

Varhaiskasvatuksen pappi: lapsi- ja perhetyö sekä parisuhdetyö

Lapsissa on tulevaisuus.

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tässä työni tavoite ja haaste. Kohdata jokainen lapsi yksilönä ja pyrkiä itse kohti lapsen kaltaisuutta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen kahden säheltävän kultaisen noutajan iloinen omistaja.