perhe kirkossa

Perheet

Perheet

Hyvinkään seurakunnan perhetyö tukee lapsiperheitä ja parisuhdetta elämän arjessa. Tavoitteena on antaa perheille mahdollisuus yhdessäoloon ja lepoon työntäyteisen arjen keskellä. 

Sen lisäksi haluamme tarjota parisuhteelle rakennusaineita. Onhan vanhempien välinen suhde se tukilanka, jonka varassa myös lasten hyvinvointi lepää. 

Hyvinkään seurakunnan perhetyön johtoajatuksena on pitää esillä sanomaa rakastavasta ja anteeksiantavasta Jumalasta. Luottamus elämää kannattelevaan Luojaan luo lujan pohjan myös lähimmille ihmissuhteillemme antaen mallin anteeksiantamisesta ja vahvistaen toivoamme vaikeina aikoina. Perhettä yhdistävä rakkaus on aina heijastusta Jumalan rakkaudesta. Perheen yhteisen hartauselämän tukeminen on tämän vuoksi myös oleellinen osa perhetyötä.

 

Talvirieha

Perinteinen laskiaisrieha onkin nyt tammikuussa Talvirieha. Tervetuloa Su 26.1. klo 11-14.00 Sääksin leirikeskukseen.
Rastirata, pulkkamäki (oma pulkka mukaan), lumikenkäilyä, talutusratsastusta, leikkituokio klo 13.30, lauluhetki klo 12.00. Keittoa klo 11-13.30 (aik. 5€, lapset 4-12 v. 3€ ja alle 4 v. ilmaiseksi). Kahvia ja pullaa (kahvi 1€ ja pulla 2€).

Omia eväitä voi myös lämmittää.
Mahdollisuus hiljentymiseen.
Partiolaisten leiritulilla makkaraa, mehua ja lettuja maksua vastaan.
Jätäthän lemmikkisi kotiin.

Tervetuloa!

Lisätiedot: Anna-Mari Tukeva, 040 559 6327, anna-mari.tukeva@evl.fi

 

Illallinen kahdelle

Anna aikaa parisuhteelle... Illallinen kahdelle pe 7.2. klo 18.00-20.00 Ravintola Obelix. Illallinen ravintolassa on omakustanteinen. Lastenhoito Kirkonmäen kerhotilassa. Ilmoittautuminen alkaa sähköisesti ma 13.1. klo 8.00 TÄSTÄ linkistä. Ilmoittautuminen päättyy pe 31.1.

Lisätiedot: Terhi Makkonen, 040 779 7781, terhi.makkonen@evl.fi

 

Lapsiperheiden tulevia tapahtumia ja retkiä:

22.12. Perheiden joulukirkko
13.2.   Perttulan talvitapahtuma
23.2.   Laskiaisrieha
5.4.     Kastepäivä
 

 

 

Avoin muskari

Muskarihetki keskiviikkoisin klo 9-9.30 Betaniassa, Helenenkatu 15 . Perhekerho alkaa muskarihetken jälkeen. Avoimeen muskariin ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa!

Lisätiedot: Laura Kuiri 040 8050 333, laura.kuiri@evl.fi

 

äiti isä ja vauva - perhe

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori

Varhaiskasvatuksen pappi: lapsi- ja perhetyö sekä parisuhdetyö

Lapsissa on tulevaisuus.

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tässä työni tavoite ja haaste. Kohdata jokainen lapsi yksilönä ja pyrkiä itse kohti lapsen kaltaisuutta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen kahden säheltävän kultaisen noutajan iloinen omistaja.