perhe kirkossa

Perheet

Hyvinkään seurakunnan perhetyö tukee lapsiperheitä ja parisuhdetta elämän arjessa. Tavoitteena on antaa perheille mahdollisuus yhdessäoloon ja lepoon työntäyteisen arjen keskellä.

Sen lisäksi haluamme tarjota parisuhteelle rakennusaineita. Onhan vanhempien välinen suhde se tukilanka, jonka varassa myös lasten hyvinvointi lepää.

Hyvinkään seurakunnan perhetyön johtoajatuksena on pitää esillä sanomaa rakastavasta ja anteeksiantavasta Jumalasta. Luottamus elämää kannattelevaan Luojaan luo lujan pohjan myös lähimmille ihmissuhteillemme antaen mallin anteeksiantamisesta ja vahvistaen toivoamme vaikeina aikoina. Perhettä yhdistävä rakkaus on aina heijastusta Jumalan rakkaudesta. Perheen yhteisen hartauselämän tukeminen on tämän vuoksi myös oleellinen osa perhetyötä.

Kastepäivä

Onko lapsesi kaste vielä hoitamatta? Huolettaako järjestelyt? Hyvinkään seurakunta järjestää kastepäivän su 4.10. klo 12.00-16.00 Hyvinkään kirkosssa, Hämeenkatu 16.
Ilmoittautuminen TÄSTÄ linkistä su 27.9. mennessä.

Lisätiedot: Antti Kurkola, 040 545 8109, antti.kurkola@evl.fi

4-vuotiaiden synttärit

4-vuotiaiden synttärit (heinä-joulukuussa syntyneille) ke 28.10. tai pe 30.10 klo 18.00 Vehkojan srk-keskuksessa. Poikkeusajan vuoksi järjestämme kahdet synttärit. Ilmoittautuessa voit valita itsellesi sopivan päivän.
Ilmoittautuminen TÄSTÄ linkistä 23.10. mennessä.
Synttäreillä nautitaan yhteisestä juhlaohjelmasta ja syödään jäätelöä.

Lisätiedot: Anna-Mari Tukeva, 040 559 6327, anna-mari.tukeva@evl.fi

Illallinen kahdelle

Illallinen kahdelle pikkulapsiperheiden vanhemmille pe 6.11. klo 18.00-20.00 Ravintola Obelix. Lastenhoito Kirkonmäellä.
Ilmoittautuminen alkaa ma 5.10. TÄSTÄ linkistä. Ilmoittautuminen päättyy pe 30.10.

Lisätiedot: Terhi Makkonen, 040 779 7781

Lapsiperheiden tulevia tapahtumia ja retkiä:

13.12. Lasten kauneimmat joululaulut
22.12. Perheiden joulukirkko

Avoin muskari

Muskarihetki keskiviikkoisin klo 9.00-9.30 Lasten kammarissa, Kirvesmiehenkatu 12. Perhekerho alkaa muskarihetken jälkeen. Avoimeen muskariin ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa!

Lisätiedot: Laura Kuiri 040 8050 333, laura.kuiri@evl.fi

äiti isä ja vauva - perhe

Varhaiskasvatuksen pappi: lapsi- ja perhetyö sekä parisuhdetyö

Lapsissa on tulevaisuus.

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tässä työni tavoite ja haaste. Kohdata jokainen lapsi yksilönä ja pyrkiä itse kohti lapsen kaltaisuutta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen kahden säheltävän kultaisen noutajan iloinen omistaja.