perhe kirkossa

Perheet

Hyvinkään seurakunnan perhetyö tukee lapsiperheitä ja parisuhdetta elämän arjessa. Tavoitteena on antaa perheille mahdollisuus yhdessäoloon ja lepoon työntäyteisen arjen keskellä. Hyvinkään seurakunnan perhetoiminta on tarkoitettu kaikille lapsiperheille. Emme kysy kirkon jäsenyyttä. Kaikki ovat tervetulleita!

Sen lisäksi haluamme tarjota parisuhteelle rakennusaineita. Onhan vanhempien välinen suhde se tukilanka, jonka varassa myös lasten hyvinvointi lepää.

Hyvinkään seurakunnan perhetyön johtoajatuksena on pitää esillä sanomaa rakastavasta ja anteeksiantavasta Jumalasta. Luottamus elämää kannattelevaan Luojaan luo lujan pohjan myös lähimmille ihmissuhteillemme antaen mallin anteeksiantamisesta ja vahvistaen toivoamme vaikeina aikoina. Perhettä yhdistävä rakkaus on aina heijastusta Jumalan rakkaudesta. Perheen yhteisen hartauselämän tukeminen on tämän vuoksi myös oleellinen osa perhetyötä.

Muskarimessu

Lauletaan, lorutellaan ja nautitaan ehtoollinen yhdessä!

Pe 19.1., 16.2., 15.3., 12.4. ja 17.5 klo 10.00 Vanhassa kirkossa, Uudenmaankatu 13. Sopii perheen pienemmillekin.
Lauletaan, lorutellaan ja nautitaan ehtoollista yhdessä. 30 min muskarihetken ennen/jälkeen tarjolla kirkkokahvit ja -soseet.

Tervetuloa!

Lapsiparkki

Tiistaisin klo 14.00-16.00 ja Torstaisin klo 16.30-18.30 Srk-keskuksen alakerrassa, Hämeenkatu 16 tai Pappilassa, Pappilankatu 14.
lmoittautumiset etukäteen, kysy paikkaa 040 357 2491 (myös viestillä.) Maksuton!

Pikkuhelppi

Haluatko hengähtää hetken, käydä kaupassa, opiskella tai mihin vain tarvitsetkaan omaa aikaa?
Pikkuhelppi tarjoaa perheille iltapäivisin lastenhoitoapua 2h/kerta koulujen toiminta-aikaan. Maksuton!
Ota yhteys Siniin ja sovi aika lastenhoitoon 040 749 1957 (myös viestillä)

Koululaisten kesäkerhot 2016-2015 syntyneille

3.-20.6. klo 9.00-15.00 Martissa ja Kirkonmäellä. Kerhon hinta 150€ ajasta riippumatta. Hintaan sis. lounas, välipala ja vakuutus. Ilmoittautuminen TÄSTÄLinkki avautuu uudessa välilehdessä linkistä 26.5. mennessä.

Lisätiedot: tanja.uimonen@evl.fi, 040 528 7236

Kirkkomuskariin ilmoittautuminen alkaa 2.5.

Kirkkomuskariin ilmoittautuminen toimintavuodelle syksy 2024 - kevät 2025 alkaa to 2.5. klo 9.00 TÄSTÄ linkistä. Ilmoittautuminen päättyy pe 31.5.
Muskarit ovat maksuttomia.

Lisätiedot: tanja.uimonen@evl.fi, 040 528 7236

Kesäperhekerho

3.-20.6. klo 9.00-14.00 Pappilassa, Pappilankatu 14.
Tule rupattelemaan, leikkimään, laulamaan, satuilemaan ja ulkoilemaan (sään salliessa ulkoillaan koko ajan.) Ei ilmoittautumista!
Kevyt lounas 30:lle ensimmäiselle!
Lisätiedot: 040 357 2491

Lapsiperheiden tulevia tapahtumia ja retkiä:

To 23.5.    Perheiden Suvivirsi

Betsku.net - sivulta pääsee ilmoittautumaan koululaisten ja perheiden leireille tästä linkistä.

Apu on lähellä

Helsingin Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden opinnäytetyönä tehty video.

Tervetuloa Suvivirsikirkkoon to 23.5. klo 18 Hyvinkään kirkkoon

Varhaiskasvatuksen pappi: lapsi- ja perhetyö sekä parisuhdetyö

Lapsissa on tulevaisuus.

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tässä työni tavoite ja haaste. Kohdata jokainen lapsi yksilönä ja pyrkiä itse kohti lapsen kaltaisuutta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen kahden säheltävän kultaisen noutajan iloinen omistaja.

Apu on lähellä -Hyvinkään seurakunnan varhaiskasvatus- ja perhetyön esittelyvideo