perhe kirkossa

Perheet

Hyvinkään seurakunnan perhetyö tukee lapsiperheitä ja parisuhdetta elämän arjessa. Tavoitteena on antaa perheille mahdollisuus yhdessäoloon ja lepoon työntäyteisen arjen keskellä.

Sen lisäksi haluamme tarjota parisuhteelle rakennusaineita. Onhan vanhempien välinen suhde se tukilanka, jonka varassa myös lasten hyvinvointi lepää.

Hyvinkään seurakunnan perhetyön johtoajatuksena on pitää esillä sanomaa rakastavasta ja anteeksiantavasta Jumalasta. Luottamus elämää kannattelevaan Luojaan luo lujan pohjan myös lähimmille ihmissuhteillemme antaen mallin anteeksiantamisesta ja vahvistaen toivoamme vaikeina aikoina. Perhettä yhdistävä rakkaus on aina heijastusta Jumalan rakkaudesta. Perheen yhteisen hartauselämän tukeminen on tämän vuoksi myös oleellinen osa perhetyötä.

Illallinen kahdelle

Illallinen kahdelle pikkulapsiperheiden vanhemmille pe 20.9. klo 18.00-20.00 Ravintola Obelix.
Ilmoittautuminen alkaa 1.8. TÄSTÄ linkistä, ilmoittautumiset 13.9. mennessä.
Lastenhoito Kirkonmäen kerhotilassa.

Lisätiedot: Terhi Makkonen, 040 779 7781, terhi.makkonen@evl.fi

Vauvan päivä

Vauvan päivää vietetään pe 27.9. klo 9.00-12.00 Hyvinkään kirkossa.
Sirkustelua, soseita ja salaattia.

Tervetuloa!

Kastepäivä

Onko lapsesi kaste vielä hoitamatta? Hyvinkään seurakunta järjestää kastepäivän su 29.9. klo 12.00-16.00.
Ilmoittautuminen 20.9. mennessä TÄSTÄ linkistä.

Lisätiedot: Merja Telsavaara, 040 356 9078, merja.telsavaara@evl.fi

4-vuotiaiden synttärit

4-vuotiaiden synttäreitä vietetään pe 1.11. klo 18.00 Vehkojan srk-keskuksessa.
Ilmoittautumiset TÄSTÄ linkistä 27.10. mennessä.

Lisätiedot: Anna-Mari Tukeva, 040 559 6327, anna-mari.tukeva@evl.fi

Lapsiperheiden tulevia tapahtumia ja retkiä:

8.11   Illallinen kahdelle
22.11 Lapsen oikeuksien päivä

Avoin muskari

Muskarihetki keskiviikkoisin klo 9-9.30 Betaniassa, Helenenkatu 15 . Perhekerho alkaa muskarihetken jälkeen. Avoimeen muskariin ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa!

Lisätiedot: Laura Kuiri 040 8050 333, laura.kuiri@evl.fi

äiti isä ja vauva - perhe

Varhaiskasvatuksen pappi: lapsi- ja perhetyö sekä parisuhdetyö

Lapsissa on tulevaisuus.

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tässä työni tavoite ja haaste. Kohdata jokainen lapsi yksilönä ja pyrkiä itse kohti lapsen kaltaisuutta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen kahden säheltävän kultaisen noutajan iloinen omistaja.