perhe kirkossa

Perheet

Hyvinkään seurakunnan perhetyö tukee lapsiperheitä ja parisuhdetta elämän arjessa. Tavoitteena on antaa perheille mahdollisuus yhdessäoloon ja lepoon työntäyteisen arjen keskellä.

Sen lisäksi haluamme tarjota parisuhteelle rakennusaineita. Onhan vanhempien välinen suhde se tukilanka, jonka varassa myös lasten hyvinvointi lepää.

Hyvinkään seurakunnan perhetyön johtoajatuksena on pitää esillä sanomaa rakastavasta ja anteeksiantavasta Jumalasta. Luottamus elämää kannattelevaan Luojaan luo lujan pohjan myös lähimmille ihmissuhteillemme antaen mallin anteeksiantamisesta ja vahvistaen toivoamme vaikeina aikoina. Perhettä yhdistävä rakkaus on aina heijastusta Jumalan rakkaudesta. Perheen yhteisen hartauselämän tukeminen on tämän vuoksi myös oleellinen osa perhetyötä.

Päiväkerhot, perhekerhot, muskarit ja lapsiparkit perutaan 30.4.2020 saakka koronavirustilanteen vuoksi.

Koululaisten kesäkerhot

Koululaisten kesäkerhot 1.-18.6.2020 klo 9.00-15.00.

Ilmoittautuminen alkaa ma 2.3. klo 8.00 TÄSTÄ linkistä.

-Martti Srk-talo, Niittymäenraitti 4
-Vehkoja Srk-keskus, Ali-Anttilantie 3
-Kirkonmäki, Hämeenkatu 16
-Paavola Srk-koti, Aittatie 1

Kerhot on tarkoitettu kaikille alakoululaisille, etusijalla ovat vuonna 2011 ja 2012 syntyneet. Osallistumismaksu on 120 € ajasta riippumatta, johon sisältyy ruoka, välipala, materiaalit, retket ja vakuutus kerhon aikana.

Lisätiedot:  Tanja Uimonen, 040 528 7236, tanja.uimonen@evl.fi

Kirkkomuskareihin ilmoittautuminen

Syksy 2020 - kevät 2021 kirkkomuskareihin ilmoittautuminen alkaa ma 4.5. klo 8.00 TÄSTÄ linkistä.
Ilmoittautuminen päättyy 31.5. Muskari on maksuton!

Lisätiedot:  Tanja Uimonen, 040 528 7236, tanja.uimonen@evl.fi

Illallinen kahdelle (peruttu koronavirustilanteen vuoksi)

Illallinen kahdelle pikkulapsiperheiden vanhemmille pe 17.4. klo 18.00-20.00, ravintola Obelix.
Lastenhoito Kirkonmäen kerhotilassa klo 17.30-20.00. Lapsille pientä iltapalaa. Illallinen on ravintolassa omakustanteinen.

Ilmoittautuminen alkaa ma 23.3. TÄSTÄ linkistä. Ilmoittautuminen päättyy to 9.4.

Lisätiedot: Terhi Makkonen, 040 779 7781, terhi.makkonen@evl.fi

Perheiden retkipäivä Sääksiin (peruttu koronavirustilanteen vuoksi)

Perheiden retkipäivä su 19.4. klo 10.00-16.00 Sääksin leirikeskuksessa. Hiljentymistä, Saunomista, leikkejä, pelejä, lounasta.

Retken hinta: aik. 10€, lapset (3-12 v.) 5€ ja alle 3 v. maksutta. Lounas, kahvi, makkarat ja mehut sisältyvät retken hintaan.

Maksun paikan päällä käteisenä.

Retkelle saavutaan omilla kyydeillä. Mikäli tarvitset kyytiä, ota yhteys retkipäivän vetäjään.

Ilmoittautumiset 12.4. mennessä TÄSTÄ linkistä.

Lisätiedot: Terhi Makkonen, 040 779 7781, terhi.makkonen@evl.fi

Lapsiperheiden tulevia tapahtumia ja retkiä:

Avoin muskari

Muskarihetki keskiviikkoisin klo 9.00-9.30 Betaniassa, Helenenkatu 15 . Perhekerho alkaa muskarihetken jälkeen. Avoimeen muskariin ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa!

Lisätiedot: Laura Kuiri 040 8050 333, laura.kuiri@evl.fi

äiti isä ja vauva - perhe

Varhaiskasvatuksen pappi: lapsi- ja perhetyö sekä parisuhdetyö

Lapsissa on tulevaisuus.

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tässä työni tavoite ja haaste. Kohdata jokainen lapsi yksilönä ja pyrkiä itse kohti lapsen kaltaisuutta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen kahden säheltävän kultaisen noutajan iloinen omistaja.