Kirkkomuskari

Muskarissa vauvat ja taaperot musisoivat yhdessä aikuisen kanssa.  Lapset ovat 0-5 -vuotiaita.

Kirkkomuskari kokoontuu tiistaisin ja torstaisin Betaniassa, Helenenkatu 15.

Vapaita muskaripaikkoja voi tiedustella kasvatuksen toimistosta puh. 040 528 7236, tanja.uimonen@evl.fi

Tiistai-ryhmä:

Ι ryhmä klo 9.00-9.30 sylivauvat
ΙΙ ryhmä klo 9.45-10.15 Taaperot 1. (kävelemään opettelevat)
ΙΙI ryhmä klo 10.30-11.00 Taaperot 2. (hyvin kävelevät)

Torstai-ryhmä:

I ryhmä klo 9.00-9.30 sylivauvat
II ryhmä klo 9.45-10.15 taaperot
III ryhmä klo 10.30-11.00 sisarukset

Ilmoittautumiset ja lisätiedot kasvatuksen toimisto,
puh. 040 528 7236 tai tanja.uimonen@evl.fi

Muskarien toimintakausi

15.1.-23.5.2019

Kirkkomuskariin ilmoittautuminen 2.-31.5.

Ilmoittautuminen syksyllä alkaviin muskareihin aukeaa to 2.5. klo 8.00 Tästä linkistä.

Lisätiedot: kasvatuksen toimisto, tanja.uimonen@evl.fi, 040 528 7236

Masumuskari

Hetkiä vauvavatsan kanssa

Masumuskari kokoontuu 2.9. alkaen Pappilassa (Pappilankatu 14)
maanantaisin klo 17.30-19.00.

Masumuskarissa lauletaan kuunnellaan musiikkia, maalataan, kirjoitetaan, rentoudutaan ja keskitytään ihmettelemään vatsassa kasvavaa ihmettä. Tarjolla pientä purtavaa ja aikaa keskustella muiden odottajien kanssa.

Masumuskarin tarvoitteena on vahvistaa äidin ja tulevan vauvan vuorovaikutussuhteen syntyä sekä lisätä mielihyvän ja turvallisuuden tunnetta. Aiemaa musiikillista osaamista ei edellytetä. Masumuskari on tarkoitettu äideille raskauden puolivälistä eteenpäin.

Masumuskari koostuu kuudesta erillisestä kerrasta. Voit osallistua sinulle ja vatsallesi sopivana ajankohtana. Kumppani/tukihenkilö on tervetullut mukaan. Ryhmässä ei lastenhoitoa.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset Lauralle 26.8. alkaen numeroon 040 805 0333

Kirkkomuskarimainos

Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tykkään työstäni. Monenlaisessa saan olla mukana, on perhemessuja ja –brunsseja, pyhäkoulua, päiväkotien kanssa tehtävää yhteistyötä, tapahtumia, retkiä, leirejä. Jokainen päivä on ainutlaatuinen ja tärkeä. Viihdyn luonnossa ja mökillä. Varsinkin geokätköily vie monenlaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin.

Motto: Perheiden parhaaksi, lasten kasvua tukien.

Lastenohjaaja

Moi! Mä oon Laura ja työskentelen betaniassa ja lasten kammarissa/pappilassa. Kirkkomuskarit pienten lasten ja heidän vanhempiensa kanssa on yksi työtehtävistäni. Mikä olisikaan parempi tapa kertoa Jeesuksesta kuin yhdessä laulaen, leikkien ja tanssien. Kirjoitan myös Kirkonmäki-lehteen lapsen silmin sivua, se on ihanaa kun pääsee ideoimaan, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Kaikki lempipuuhiani. Elokuvat ja kierrätysmateriaaleista askarteleminen ovat intohimoni, varsinkin indie-elokuvat ja kierrätysaiheiset korvakorut. Niiden parissa vierähtää helposti kaikki vapaa-aika.

Motto: ”Älkää murehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen.”

Matt.6:34

Toimistosihteeri, kasvatus

Toimistoani kutsutaan kasvatuksen hermokeskukseksi. :-) Hoidan kasvatuksen toimistotyöt ja minut tavoittaa parhaiten virka-aikana klo 8-16 välillä. Vapaa-aikani kuluu lasteni kanssa ja pilatesta harrastaen.

Tanja hoitaa myös nuorisotoimiston juoksevia asioita, ja häneen voi olla yhteyksissä kaikenlaisten kysymysten kanssa.