Muskari

Kirkkomuskari

Laulua, soittoa, tanssia, liikkumista ja rauhoittumista yhdessä aikuisen kanssa

Puolen tunnin muskarissa ehditään oppimaan uusia lauluja ja muistelemaan vanhoja. Laulamme kirkkomuskarikirjasta ja lasten virsikirjasta kirkkovuoden mukaan. Myös vanhat ja uudet perinteiset lastenlaulut on mukana.

Jokainen kirkkomuskari kestää puoli tuntia. Tarkoituksena on viettää kiireetöntä aikaa yhdessä lapsen kanssa, katsoa silmiin, silittää ja pitää lähellä.

Voit tiedustella Kirkkomuskarin vapaita paikkoja pitkin vuotta, tanja.uimonen@evl.fi tai 040 528 7236.

Muskariryhmät:

Tiistai: Pappila, Pappilankatu 14

klo 9.00-9.30 SYLIVAUVAT
klo 9.45-10.15 TAAPEROT 1. (kävelemään opettelevat)
klo 10.30-11.00 TAAPEROT 2. (hyvin kävelevät)

Tiistai: Pappila, Pappilankatu 14

klo 13.00-13.30 SYLIVAUVAT
klo 13.45-14.15 POMPPIVAT LAPSET (isommille lapsille)

Keskiviikko: Pappila, Pappilankatu 14

klo 9.00-9.30 AVOIN KIRKKOMUSKARI (ennen perhekerhoa)

Torstai: Pappila, Pappilankatu 14

klo 9.00-9.30 SISARUKSET
klo 9.45-10.15 TAAPEROT
klo 10.30-11.00 SISARUKSET

Muskarit ovat maksuttomia!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot kasvatuksen toimisto,
puh. 040 528 7236 tai tanja.uimonen@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Muskarien syksyn toimintakausi
17.8.-21.12.2021
Syysloma vko 42

Muskari

Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tykkään työstäni. Monenlaisessa saan olla mukana, on perhemessuja ja –brunsseja, pyhäkoulua, päiväkotien kanssa tehtävää yhteistyötä, tapahtumia, retkiä, leirejä. Jokainen päivä on ainutlaatuinen ja tärkeä. Viihdyn luonnossa ja mökillä. Varsinkin geokätköily vie monenlaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin.

Motto: Perheiden parhaaksi, lasten kasvua tukien.

Lastenohjaaja

Moi! Mä oon Laura ja työskentelen betaniassa ja lasten kammarissa/pappilassa. Kirkkomuskarit pienten lasten ja heidän vanhempiensa kanssa on yksi työtehtävistäni. Mikä olisikaan parempi tapa kertoa Jeesuksesta kuin yhdessä laulaen, leikkien ja tanssien. Kirjoitan myös Kirkonmäki-lehteen lapsen silmin sivua, se on ihanaa kun pääsee ideoimaan, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Kaikki lempipuuhiani. Elokuvat ja kierrätysmateriaaleista askarteleminen ovat intohimoni, varsinkin indie-elokuvat ja kierrätysaiheiset korvakorut. Niiden parissa vierähtää helposti kaikki vapaa-aika.

Motto: ”Älkää murehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen.”

Matt.6:34

Toimistosihteeri, kasvatus

Toimistoani kutsutaan kasvatuksen hermokeskukseksi. :-) Hoidan kasvatuksen toimistotyöt ja minut tavoittaa parhaiten virka-aikana klo 8-16 välillä.

Tanja hoitaa myös nuorisotoimiston juoksevia asioita, ja häneen voi olla yhteyksissä kaikenlaisten kysymysten kanssa.