20 hengen kuoro, naiset eturivissä violeteissa puvuissaan, miehet takarivissä mustissa puvuissa.

Hyvinkään kirkkokuoro

Hyvinkään kirkkokuoro on noin kahdenkymmen laulajan sekakuoro. Kuoro rikastuttaa seurakunnan jumalanpalveluselämää musisoiden noin kerran kuussa messuissa ja muissa jumalanpalveluksissa. Kuoro käy säännöllisesti esiintymässä myös palvelutaloissa. Lauluohjelmisto perustuu perinteiselle neliääniselle hengelliselle sekakuoromusiikille.

Uudet laulajat: Kuorolaulu on mainio ja virkistävä harrastus! Kuoroon on mahdollista tulla mukaan ympäri vuoden. Voit milloin tahansa ottaa yhteyttä kuoronjohtajaan ja sopia tapaamisesta. Kuoroon pyrkiviltä pyydetään pieni laulunäyte kuoronjohtajalle, sopivan äänialan selvittämiseksi. Kuoroharrastus on ilmainen. Joissain kuoron retkissä voi olla pieni omavastuu osuus.

Syyskausi 2020

Hyvinkään kirkkokuoro aloittaa harjoitukset torstaina 3.9 Hyvinkään kirkossa klo 18-19 turvasuositukset huomioiden seuraavasti:

-Harjoituksiin tullaan vain täysin terveenä.

-Saapuminen kirkkoon on mahdollista sekä pääovesta että sivuovista.

-Kirkkoon tullessa jokainen pesee ja desinfioi kätensä.

-Eteistiloissa jokainen huolehtii turvaetäisyyksistä toisiin.

-Kirkkosalissa istutaan joka toisella rivillä ja mahdollisimman pitkin välimatkoin, stemmojen ei tarvitse istua lähekkäin.

-Kuorolaiset käyttävät heille varattuja virsi- ja laulukirjoja. (Mitään nuotteja ei tarvitse ottaa mukaan, jos haluaa ottaa oman virsikirjan, se toki sopii.)

-Toisaiseksi kuoro ei esiinny. Harjoituksissa tavoitteena on huoltaa ääntä ja omaksua uusia lauluja yksiäänisesti.

-Harjoitukset kestävät tunnin.

(Sivu päivitetty 13.8.2020, mikäli seurakunta saa uusia suosituksia tai ohjeita, toimimme niiden mukaisesti.)

Täydestä sydämestä herralle

Kirkkokuoron 100-vuotishistoriikkia on saatavilla kirkkoherranvirastosta hintaan 20 €.

Johtava kanttori

Kirkkokuoro, Konserttiasiat

Olen musiikkityötä johtava kanttori, musiikkiväen esimies ja musiikkityön yhteyshenkilö. Iloitsen yhdessä soittamisesta ja laulamisesta, se on parasta työssäni. Mottoja kulkee matkassa monia, tässä muutama: "Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty", "Elämän tarkoitus on ikävän karkoitus" ja "Niin kuin päiväs, niin on voimas".