Kuvassa kolumbialainen tyttö kuva: Meeri Koutaniemi

Lähetys

Kristuksen kirkko noudattaa Jeesuksen Kristuksen lähetyskäskyä (esim. Matt 28:18-20). Lähetystyössä tarvitaan sekä lähettäjiä että lähettejä. Evankeliumin julistus ja palvelu ovat saumattomasti yhtä.

Lähetystyön toimintamuotoja ovat mm. lähetystyön juhlat,  nimikkolähettien tapaamiset, konsertit, myyjäiset, pitopalvelun toiminta ja vierailut mm. kouluissa.

Lähetyksen toimintaryhmistä löydät oman paikkasi

KäTeVä -piirissä (Kädet tekevät lähetystyön hyväksi) ei tarvitse olla kätevä, vaikka siellä tehdäänkin lähetystyön hyväksi erilaisia tuotteita. Piiri kokoontuu kahden viikon välein (tiistaisin klo 16.00) Pappilassa, Pappilantie 14. 

Tikkusormet on miesten puutyöpiiri, joka kokoontuu tiistaisin alkaen klo 9.00 Vehkojan seurakuntakeskuksen puutyösalissa, Yli-Anttilantie 3. 

Sivun alareuasta löydät lähetyksen toimintaryhmät ja tapahtumat.
Etsitkö omaa paikkaasi? Mikäli Sinulla on uusi idea lähetystyön eteenpäin viemiseksi, älä epäröi kertoa siitä! Yhteystiedot ovat sivun lopussa. 

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Maailman kyliltä - uutiskirjeen tilaajat saavat tietoa tulevista  lähetystyön tapahtumista, lähettien kirjeitä ja heidän antamiaan rukousaiheita. Uutiskirjeen.  saa kuka tahansa. Mikäli haluat saada sen sähköpostiisi, sivun alalaidassa on linkki, josta voit liittyä sähköisen uutiskirjeen tilaajaksi. Mikäli haluat saada uutiskirjeen paperisena, ota yhteyttä lähetyssihteeriin

Osa nimikkoläheteistä on antanut luvan laittaa lähettikirjeensä seurakunnan lähetystyön nettisivuille. Lähettien kirjeet ovat pdf-tiedostoina. Lukemiseen tarvitset Adobe reader-ohjelman. Mikäli Sinulla ei ole ko. ohjelmaa, lataa se tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä (ilmainen). 

Lähetystyön esite

Hyvinkään seurakunnalla on kuusi nimikkolähettiä/-lähettipariskuntaa ja seitsemän nimikkokohdetta.  Lisätietoja mm. esitteessä. Muistamme heitä rukouksin ja tuemme heitä taloudellisesti alla olevien kirkon virallisten lähetysjärjestöjen kautta.

Tilaa lähetyksen uutiskirje

Ole hyvä ja täytä alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi liittyäksesi lähetystyön postituslistalle. 

 

Ota yhteyttä

Lähetyssihteeri

Lempivirsi: ”Taas uudet sukupolvet lapsineen oppivat ”Isä meidän” sanomaan. He sovituksen lahjan löytävät ja käyvät Vapahtajan askeliin” (virsi 472:2)

Toimin lähetyssihteerinä.  Työni helposti mielletään postitushommiin ja toki niitäkin teen – tosin olemattomassa mittakaavassa. 

Kerron mielelläni eri puolella maailmaa tehtävästä lähetystyöstä useille ikäryhmille päiväkerholaisista senioreihin.  Lähetystyön tiimoilta järjestän/organisoin erilaisia tapahtumia, kuten esim. myyjäisiä. 

Kappalainen

Julistuksen vastuukappalainen, Jumalanpalvelukset, lähetystyö ja aluetyön koordinointi

Pappina kutsumukseni on palvella ihmisiä Jumalan sanalla ja sakramenteilla. Toisin sanoen kertoa hyvää sanomaa Kristuksesta ja jakaa hänen lahjojaan. Tehtäviin valmistautuessa huomaan usein rukoilevani psalmin sanoin: ”Herra, avaa minun huuleni, niin suuni julistaa sinun kunniaasi”. Tärkeäksi koen kohtaamisen ja kuuntelemisen ja Raamatun kehotuksen iloita iloitsevien kanssa ja itkeä itkevien kanssa.