Paavolan aluetyö

Paavolan seurakuntakoti

(Aittatie 1)

Paavolan aluetyö toimii Hyvinkään pohjoisosassa Paavolan alueella. Toiminnan keskipisteenä on vuonna 1975 valmistunut Paavolan seurakuntakoti.

Paavolan alueneuvoston toiminta-ajatuksena on edistää seurakunnan tehtävän toteutumista omalla alueellaan. Sunnuntain jumalanpalvelus on keskeisintä Paavolan aluetyössä. Alueneuvosto järjestää myös erilaisia tilaisuuksia, mm. vapun vastaanoton, Paavola-päivän ja jouluaatonaaton yömessun. 

Seurakuntakodilla pidetään messu yleensä kolme kertaa kuussa. Tervetuloa jumalanpalvelukseen! Jumalanpalveluksissa alueneuvoston jäsenet tai muut vapaaehtoiset toimivat avustajina. Äitienpäivänä ja isänpäivänä vietetään perhemessua.

Seurakuntakodilla on tapahtumia viikolla eri-ikäisille lapsista vanhuksiin. Seurakuntakodilla toimii mm. päiväkerho. Kirkkosalissa voidaan vihkiä tai kastaa ja seurakuntakodin tiloja voi vuokrata erilaisiin juhlatilaisuuksiin. 

Alueneuvoston puheenjohtaja on Titta Laine ja aluepappi on Petteri Kerko.

Paavolan alueneuvosto:

Titta Laine, pj  (varajäsen Leena Routama)
Arvi Orava (Kirsti Mauranen)
Reijo Huuskonen (Lea Paukku)
Kirsi Kataja (Jouni Pallonen)
Erkki Karhunen (Jarmo Vaarala)
Raili Rainakari (Inari Arjas)
Päivi Ahokas (Marjatta Linden)

Ota yhteyttä

Kappalainen

Kasvatuksen vastuukappalainen, Paavolan pappi

Kasvatuksen vastuukappalainen. Tätä perheen isää kuvataide kiinnostaa ja sivellin välillä lennokkaassa liikkeessä. Kasvatus on sydämen asia.