risti loistaa hämyisellä taustalla

Nuoret aikuiset

Retkiä, lautapeli-iltoja, brunsseja, kristillistä joogaa, kirkkoteatteria, retriittejä. Esimerkiksi tätä on nuorten aikuisten toiminta Hyvinkään seurakunnassa.

Vaan kuka on nuori aikuinen? Kirkon näkökulmasta nuori aikuinen on henkilö, jota seurakuntien nuorisotyö ei enää tavoita, mutta joka ei vielä kolkuttele aivan eläkeläiskerhojenkaan ovia. Nuoren aikuisuuden voi määritellä myös tietynlaisena elämänasenteena tai maailmankuvana.

Mitään seurakunnan toimintaa ei rajata vain tietyn ikäisille, mutta nuoret aikuiset -toiminta on suunnattu ensisijaisesti 18-39 -vuotiaille. Mukaan ovat tervetulleita niin opiskelijat kuin jo perheen perustaneetkin.

Lataa akkusi Hiljaisuuden retriitissä

Hyvinkään seurakunta järjestää Hiljaisuuden retriitin Sääksin leirikeskuksessa 25.-26.9.

Tule viikonlopuksi hiljentymään, rauhoittumaan, etsimään itseäsi, kurottamaan Jumalan puoleen.

Hiljaisuuden retriitissä sinulle tarjoutuu tilaisuus olla lauantaista sunnuntai-iltapäivään omassa rauhassa ulkoisten vaateiden ulottumattomissa. Saat varata tämän ajan lepoon, virkistymiseen, mietiskelyyn sekä omaan ja yhteiseen hiljentymiseen. Sääksin leirikeskuksessa on myös mahdollisuus ulkoilla rauhallisessa ympäristössä rantamaisemissa.

Retriitti on tarkoitettu erityisesti opiskelijoille ja nuorille aikuisille, mutta on avoin kaikille kiinnostuneille.

Ilmoittautumienen alla olevan linkin kautta.

https://www.mvsoy.fi/srk/hyvinkaa/url/FAkZN7DwckLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätietoja nuorten aikuisten ja oppilaitosyhteistyön pappi Heidi Kajander-Maavuori,  Hyvinkään seurakunta, p. 0408050320, heidi.kajander@evl.fi

Pieni kehollinen rukoushetki

nuoria kävelemässä

Oppilaitostyö ja nuoret aikuiset

Nuorten aikuisten ja oppilaitosyhteistyön pappi kypsähkössä neljänkympin kierteessä☺. Työssäni saan toteuttaa perusluonteenpiirteitäni luovaa hulluutta ja rentoutta. Mustan huumorin ystävä, jolle pesäpallo, ulkoilu ja hyvät kirjat muodostavat pyhän kolminaisuuden.

Motto: "Siellä missä muutkin - ihan pihalla."