MIkrofoni vaalealla taustalla

Musiikkitoiminta

Musiikki on Jumalan luomislahja, se on mukana lähes kaikessa seurakunnan toiminnassa. Musiikilla on tärkeä merkitys hengellisessä elämässä yhteyden luojana ja lohduttajana. Laulaen ja soittaen voimme myös ilmaista iloa tai surua sekä viedä evankeliumia eteenpäin. Seurakunnan muusikot musisoivat ja säestävät yhteistä laulua messuissa ja monissa seurakunnan tapahtumissa. Seurakunta tarjoaa monipuolista musiikkitoimintaa kaiken ikäisille.

Seurakunnan kuorotoiminta on Lapsi- ja nuorisokuoroja lukuunottamatta tauolla toistaiseksi koronapandemian vuoksi. (Tieto päivitetty 28.12.2021.)

Konsertit

Seurakunnan kirkot ja tilat ovat suosittuja konsertin järjestämispaikkoja. Mikäli haluat tarjota konserttiasi seurakunnalle tai järjestää konsertin seurakunnan tiloissa, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen konsertit.hyvinkää@evl.fi. Konsertteja järjestetään vuoden kierrossa neljässä jaksossa: Kevät (helmi-toukokuu), kesä (kesä-elokuu), syksy (syys-marraskuu) ja joulu (joulu-tammikuu).

Konserttikäytössä Hyvinkään kirkkossa istumapaikkoja on kirkkosalissa alhaalla 630 hengelle ja takana ylhäällä olevalle parvelle 50 hengelle tuolit kahdessa rivissä. (Tieto päivitetty 1.10.2021.)

Tilojen vuokrahinnat ovat:

Hvinkään kirkko

1. pääsymaksullinen tilaisuus 1860€
  2. vapaaehtoinen pääsymaksu 930€
  3. ilmaistilaisuus 460€

Vanha kirkko, Kytäjän kirkko ja Vehkojan monitoimisali

1. pääsymaksullinen tilaisuus 745€
  2. vapaaehtoinen pääsymaksu 375€
  3. ilmaistilaisuus 185€

Muut srk:n salit

1. pääsymaksullinen tilaisuus 465€
  2. vapaaehtoinen pääsymaksu 235€
  3. ilmaistilaisuus 115€

Konserttien viestintälomakkeet sekä mainosmateriaalit toimitetaan osoitteeseen konsertit.hyvinkaa@evl.fi.

Johtava kanttori

Olen musiikkityötä johtava kanttori, musiikkiväen esimies ja musiikkityön yhteyshenkilö. Työhöni kuuluu monenlaista organisointia, mutta myös musisointia. Tutkiskelen mielelläni ilmiöitä ja elämän ihmetyksiä. Mottoja kulkee matkassa monia, tässä muutama: "Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty", "Elämän tarkoitus on ikävän karkoitus" ja "Niin kuin päiväs, niin on voimas".

Musiikkityöntekijä

Olen musiikkityöntekijä ja toimin hyvin laaja-alaisesti yhteistyössä eri työmuotojen kanssa.

Mottoni on : Kaikki käy paitsi pienet kengät.