Tervetuloa syömään hyvin

Lounas & ruokalista

Kirkonmäen seurakuntatalon toisessa kerroksessa on kaikille avoin lounaspöytä ma-pe klo 10.30-13.30 hintaan 10 euroa. Tasokas kotiruoka, keitto (ei pe), tuoreet leivät, kahvi ja jälkiruoka oman keittiön tuottein. Ruoka on myös mahdollista ottaa mukaan kotiin.

Viikko 30

Ma       22.7.      Unkarin broileria
                            (alkuperämaa Suomi)
                            Merimiespihvi (Suomi)

Ti         23.7.      Juustoinen uunikala
                           Chili con carne (Suomi)

Ke        24.7.      Sipulipihvi (Suomi)

Kasvis- fetakiusaus

To        25.7.      Tonnikalalasagne
                            Liha- juurespata (Suomi)

Pe        26.7.      Grillipihvi (Suomi)

Kasviskaalikääryleet

Muutokset ruokalistaan ovat mahdollisia.

Otamme mielellämme vastaan toiveita ja palautetta hyvinkaansrk.pitopalvelu(at) evl.fi

ruokaa lautasella

Juhlatilaisuudet ja  pitopalvelu

Pitopalvelu palvelee tilausravintolana – tilaa meiltä tarjottavat kaikkiin juhliin!

Seurakuntatalo on myös rauhallinen ja viihtyisä juhlapaikka muistotilaisuuksille, kaste- ja häätilaisuuksille ja merkkipäivien viettoon. Monipuolisten ruokailu-, koulutus- ja kokoustilojen lisäksi käytettävissä pyynnöstä AV-välineineet. Kolme salia 40-120 hengelle sekä tilavat aula- ja saniteettitilat. Töissä sekä vapaaehtoisia että palkattuja emäntiä ja tarjoilijoita. Tiedustelut ja varaukset pääemäntä Anne Silván 040 8050 240 tai  hyvinkaansrk.pitopalvelu@evl.fi, os. Hämeenkatu 16 (seurakuntakeskus, 2. krs).

Pitopalvelu on syntynyt 1970-luvun alussa kokoontuneen kirkon lähetyspiirin aloitteesta hautajaispalveluna "lähetysemännän" johdolla muistotilaisuuksia varten. Kodeissa ei enää ollut niin suuria tiloja, ja niin entisestä työkeskuksesta järjestyi tilat ja tarjoilut talkootyönä. Pitopalvelu kehittyi nykyiseen laajuuteensa pääemännän johdossa.

Pitopalvelun hinnasto

Oiva-raportti