Sairaalasielunhoito

Sairaalasielunhoito on ihmisen henkistä ja hengellistä auttamista sairauteen ja menetyksiin liittyvissä elämäntilanteissa. Sairaalasielunhoidossa kunnioitetaan kunkin uskonnollista vakaumusta ja elämänkatsomusta uskonnonvapauden pohjalta. 

Johtava sairaalapastori

Johtava sairaalapastori

Hyvinkään sairaala

Olen Tiina ja työskentelen johtavana sairaalapappina Hyvinkäällä. Toimin pappina Hyvinkään sairaalassa ja esimiehenä Keski-Uudenmaan sairaalapapeille. Olen myös Espoon hiippakunnan pappisasessori.

Tärkeintä työssäni on ihmisen kohtaaminen ja arvostaminen. Henkilökohtaiset keskustelut ovat avainasemassa, mutta pidän myös ehtoollishetkiä, hartauksia ja rukoushetkiä elämän käännekohdissa. Annan työnohjausta ja koulutan. Olen niin potilaita, omaisia kuin henkilökuntaakin varten.

Motto: Jokaista on katsottava silmiin samalta tasolta!


Carina Lievendahl

Sairaalapastori

Hyvinkään sairaala ja Hyvinkään eri laitokset

Olen Carina ja palvelen potilaita, omaisia ja henkilökuntaa Hyvinkään sairaalassa. Sen lisäksi Kauniston, uuden Mäntykodon ja Kultakehrän palvelukeskukset ovat työkenttääni.

Työhöni sisältyy henkilökohtaisia keskusteluja, ehtoollishartauksia, hartauksia ja rukoushetkiä. Saattohoidon tukihenkilöiden koulutus ja tukeminen on lähellä sydäntäni, jotta kunnioittava hengellinen tuki saattohoidossa toteutuisi Hyvinkäällä. Uskon työssäni näihin asioihin: ”Niin pysyvät nämä kolme: usko, toivo, rakkaus. Mutta suurin niistä on rakkaus."  


Arto Maliniemi

Sairaalapastori

Hyvinkään sairaala, Järvenpään päihdesairaala ja Kalliomaan sairaalakoulu


Sarri Päiväsaari-Vestenius

Sairaalapastori

Kellokosken sairaala Ohkolassa, Keusoten Kuntoutuskeskus ja Keusoten päihdehoitokeskus Ridasjärvi