Herusten mökki

Seurakunnan herusten mökki. Kuvan etualalla mökin ympäröimä aita jonka takana mökki sijaitsee. Mökki on ruskea ja mökin katto on musta.

Palkkisillantie, 05800 Hyvinkää

Katso Herusten mökin tiloja sisältä ja ulkoa 360 asteen panoraamakuvina Klikkaamalla panoraamakuvassa vasemmalla ylhäällä olevaa valikkoa, pääset katsomaan kuvia myös sisätiloista. 

Hyvinkään seurakunnalla on Herustenjärven rannalla vuonna 1995 valmistunut lomamökki ympärivuotiseen virkistyskäyttöön.

Hyvinkään seurakunnan Nuorisopiiri lahjoitti vuonna 1960 rantapalstan ja sinne rakentamansa mökin seurakunnalle käytettäväksi "sopivalla tavalla seurakuntaväen hyväksi".

Mökkiä vuokrataan diakoniatoimiston kautta seurakuntalaisille ja seura-
kunnan työntekijöille. Vuokrauksessa otetaan huomioon taloudelliset- ja sosiaaliset perustelut. Ensisijaisesti mökkiä vuokrataan hyvinkääläisille lapsiperheille, joilla ei ole muuten mahdollista virkistyä mökkilomalla.

Mökkivuoron 2 vrk, hakeminen tapahtuu kaksi kertaa vuodessa täyttämällä hakukaavakkeen: maaliskuussa ja syys-lokakuussa. Hakuajankohdan lähestyessä kannattaa seurata seurakunnan uutisia.

Huom! Mökki ei ole esteetön. Ulko-oven eteen ei pääse autolla. Mökissä on jyrkät portaat alapihalle ja parvelle ja sisällä ei mahdu liikkumaan apuvälineiden kanssa. Majoittumaan mahtuu 8 henkilöä, omat liinavaatteet, peitot ja tyynyt mukaan. Keittiöstä löytyy kahvinkeitin, vedenkeitin, liesi, uuni ja jääkaappi pienellä pakastelokerolla. Takka, sauna ja grilli lämpiävät puilla: omat sytykkeet ja tikut mukaan. Mökin varusteisiin kuuluu myös Ilmalämpöpumppu, soutuvene ja muutama erikokoinen pelastusliivi.

 

Pysäköinti Pysäköinti
wc wc
Sauna