Herusten mökki

Palkkisillantie 520, 05800 Hyvinkää

Herusten mökki

Katso Herusten mökin tiloja sisältä ja ulkoa 360 asteen panoraamakuvina Klikkaamalla panoraamakuvassa vasemmalla ylhäällä olevaa valikkoa, pääset katsomaan kuvia myös sisätiloista.

Hyvinkään seurakunnalla on Herustenjärven rannalla vuonna 1995 valmistunut lomamökki ympärivuotiseen virkistyskäyttöön.

Hyvinkään seurakunnan Nuorisopiiri lahjoitti vuonna 1960 rantapalstan ja sinne rakentamansa mökin seurakunnalle käytettäväksi "sopivalla tavalla seurakuntaväen hyväksi".

Mökkiä vuokrataan diakoniatoimiston kautta seurakuntalaisille ja seura-
kunnan työntekijöille. Vuokrauksessa otetaan huomioon sosiaaliset perustelut. Ensisijaisesti mökkiä vuokrataan hyvinkääläisille lapsiperheille, joilla ei ole muuten mahdollista virkistyä mökkilomalla.

Vuodessa järjestetään kaksi hakua (noin maalis-huhtikuussa ja elo-syyskuussa), joista ilmoitetaan paikallisissa sanomalehdissä sekä Kirkonmäeltä-lehdessä sen ilmestymisaikataulujen puitteissa.