Lapin vaellus 2019

ti 30.7. kello 18.00 - ke 7.8. kello 10.00

Lapin vaellus 2019

Muu tila-seurakunnan ulkopuolinen tila

Lähde tutustumaan Lapin kauniiseen luontoon vaeltaen.

Kesällä 2019 Hyvinkään seurakunta toteuttaa vaelluksen Kaldoaivin erämaahan. Vaelluksen ajankohta on 30.7 - 7.8.2019. Vaellus on tarkoitettu kaikenikäisille, kuitenkin niin että alle 15 vuotias voi lähteä vain huoltajan kanssa. Hinta vaellukselle on 150e. Hinta sisältää bussikyydin Lappiin ja takaisin, ohjauksen vaelluksen aikana, tapaturmavakuutuksen ja paluupäivänä kylpyläkäynnin. Hyvinkään seurakunnalla on jonkin verran telttoja, trangioita ja rinkkoja lainaksi, mutta kaikille lähtijöille niitä ei ehkä riitä.

Ilmoittautumislinkissä lisätietoja.

Ota yhteyttä:

vs. Erityisnuorisotyönohjaaja (sij.)

IG: juikebetsku SC: juike.betsku

Erityisnuorisotyötä suurella sydämellä. Parhaiten tottelen lempinimeä Juike. Minut kohtaa usein iltaisin kauppakeskuksessa tai kaduilla tekemässä katupäivystystä. Erilaiset musiikkitapahtumat ovat intohimoni. Lappi kesällä ja talvella on minun mielipaikkani. Tykkään luonnosta, vaeltaen ja retkeillen. Törmätään turuilla ja toreilla.

Motto:

Elämä ei ole helppoa. Jos elämä olisi helppoa, moni selviäisi siitä hengissä.