Lapin vaellus 2019

ti 30.7. kello 18.00 - ke 7.8. kello 10.00

Lapin vaellus 2019

Muu tila-seurakunnan ulkopuolinen tila

Lähde tutustumaan Lapin kauniiseen luontoon vaeltaen.

Kesällä 2019 Hyvinkään seurakunta toteuttaa vaelluksen Kaldoaivin erämaahan. Vaelluksen ajankohta on 30.7 - 7.8.2019. Vaellus on tarkoitettu kaikenikäisille, kuitenkin niin että alle 15 vuotias voi lähteä vain huoltajan kanssa. Hinta vaellukselle on 150e. Hinta sisältää bussikyydin Lappiin ja takaisin, ohjauksen vaelluksen aikana, tapaturmavakuutuksen ja paluupäivänä kylpyläkäynnin. Hyvinkään seurakunnalla on jonkin verran telttoja, trangioita ja rinkkoja lainaksi, mutta kaikille lähtijöille niitä ei ehkä riitä.

Ilmoittautumislinkissä lisätietoja.

Peli-ilta nuorille aikuisille Oluthuone Joutsenessa

Ui pöytään sulavasti kuin joutsen ja istahda lautapelien ääreen hyvään seuraan Oluthuone Joutsenessa. Nuorten aikuisten tapahtumassa pidetään pelien ohella huoli myös siitä, ettet lähde kotiin nälkäisenä.

Betania

kristillinen joogavenyttely

Haussa mielenrauhaa, kehonhuoltoa, rukousta ja hyvinvointia? Tämä on sinulle.

Nuorten aikuisten peli-ilta Oluthuone Joutsenessa

Ui pöytään sulavasti kuin joutsen ja istahda lautapelien ääreen hyvään seuraan. Nuorten aikuisten tapahtumassa pidetään pelien ohella huoli myös siitä, ettet lähde kotiin nälkäisenä.