Antti Ketonen Joululauluni

Antti Ketonen Joululauluni Hyvinkään kirkko

Liput ennakkoon 34,50€ www.joululauluni.fi ja ovelta 39,50€

Viime vuoden soitetuimmasta radiobiisistä vastaava Antti Ketonen lähtee Joululauluni-kiertueelle nelihenkisen bändinsä kanssa. Kuluneena kesänä kolmisenkymmentä festarikeikkaa yhtyeensä kanssa heittänyt Ketonen on tulevasta kiertueesta innoissaan.

- Artistina olen aina haaveillut mahdollisuudesta tehdä isoja kiertueita ja nyt kävi niin, että kun lähdimme suunnittelemaan joulukiertuetta, se vain lähti paisumaan. On tosi mahtavaa päästä kiertämään koko Suomi oman bändin kanssa. Kiertueella on mukana myös sellaisia paikkakuntia, joilla en ole aiemmin vieraillut. Olemme koko porukka todella innoissamme, Antti kertoo.

Hyvinkään kirkko

Walo-kuoro

Walo-kuoron harjoitukset klo 18-19.30 Hyvinkään kirkossa. Tervetuloa mukaan kuoroon!

Vanha kirkko

Kide-kuoron joulukonsertti

Kide-kuoron perinteinen joulukonsertti.

Hyvinkään kirkko

Vahvasti muistoissa: Talvisota 80-vuotis kirkkokonsertti

Hyvinkään seurakunta ja Lions-club Viertola toteuttavat Vahvasti-muistoissamme, talvisota 80 kirkkokonsertin Hyvinkään kirkossa. Konsertilla kunnioitetaan kaikkia 63:a talvisodassa henkensä uhranneen ja neljän siviiliuhrin muistoa.