Juhannusjuhla

pe 21.6. klo 16.00 – 21.00

Sääksin leirikeskus

Saunat ja kanttiini avoinna klo 21 saakka, grillipaikat käytössä. Saunat käytössä kummassakin leirikeskuksessa. Kahvila Hyvinkään leirikeskuksessa.

Ohjelma:

16.00 alue avautuu
17.00 Lipunnosto, tervetuloa, yleisöinfo
17.15 Juhannusaaton hartaus
17.30 Tarinateatteri esitys Hyvinkään kappelissa
18.00 Tarinateatteri esitys Nurmijärven kappelissa
18.15 Kesäisiä yhteislauluja
19.30 Iltarukous
20.00 Juhannuskokko syttyy illan aikana Hyvinkään rannassa (säävaraus)

Pihapelejä ja lasten toimintapiste Nurmijärven lähetyskahviossa.

Alue suljetaan klo 21.

Linja-autokuljetus Hyvinkäältä Sääksiin juhannusaattona pe 21.6:
Auto 1: Lähtö srk-keskuksesta (Hämeenkatu 16) klo 15, Kauppalankatu, Urakankatu, Riihimäenkatu, Jussilankatu, Vaiveronkatu, Aleksis Kiven katu, Nummisillankatu, Talvisillankatu, Läntinen yhdystie ja Kytäjän kirkon kautta Sääksiin.
Auto 2: Lähtö Alttarikiveltä klo 16.15, Kirkkotie, Ahdenkallionkatu, Hämeenkatu, Hyvinkään kirkolta (seurakuntakeskuksen pihalta) klo 16.30, Torikatu, Pavinmäenkatu, Tapainlinnankatu, Sillankorvankatu, Martin palvelutalon pysäkki, Eteläinen Kehäkatu, huoltoaseman pysäkki (kylmäasema), Jokelankatu, Uudenmaankatu, Hyvinkäänkylä ja Nopon kautta Sääksiin. Edestakaisen matkan hinta: aikuiset 5 € ja lapset 2,50 €.
Paluulähtö Sääksistä kaikille reiteille klo 21.

Ajo-ohje Sääksiin: Ajetaan Hyvinkäältä Hankoon päin, käännytään Rajamäkeen ja sieltä oikealle Kiljavantietä noin 4 kilometriä, jonka jälkeen viitoitus oikealle leirikeskukseen (Hyvinkään seurakunnan leirikeskus on rannalle tultaessa oikealla). Hyvinkään kes¬kustasta on noin 22 kilometriä Sääksin leirikeskukseen (Sääksjärventie 146).

Huom! Nurmijärven Sääksin yleisen uimarannan (Sääksjärventie 30) parkkipaikalta järjestetään non-stop bussikuljetus Sääksin seurakuntien leirikeskukseen juhannusjuhlaan. Pikkubussit kulkevat P-paikan ja leirikeskuksen välillä non-stoppina tarpeen mukaan.

Uiminen tapahtuu omalla vastuulla ja vastuu etenkin lasten valvomisesta on lasten vanhemmilla ja huoltajilla. Lemmikkieläinten tuominen leirikeskusten alueelle ei ole sallittua.
  • Nuorille Nuorille
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille