Kristus Rakkaani

Teatteri Betan pääsiäisnäytelmä 2023

Hän kuuli Jeesuksesta kevätkylvön aikaan ja lähti sisarensa kanssa kuuntelemaan miestä, josta kaikki puhuivat, ja kun hän näki Jeesuksen ensimmäisen kerran, Abigail tiesi heti, ettei mikään olisi sen jälkeen niin kuin ennen.

Kristus, rakkaani on musiikkinäytelmä nuoresta naisesta, Abigailista, pääsiäisen tapahtumista ja Jeesuksesta, mutta ennen kaikkea rakkaudesta, jollaista Abigail ei edes tiennyt olevan olemassa, rakkaudesta, joka on kaikkein suurinta ja erilaista kuin hän alunperin koko sielustaan toivoi, mutta jossa on siitä huolimatta kaikki, koska kaikkein suurin rakkaus ei ole täältä kotoisin.

Näytelmän musiikkia ovat suomenkieliset versiot ja uudet sovitukset tutuista hiteistä kuten I am a Woman in Love, When a Man Loves a Woman ja Power of Love.

Tule mukaan toteuttamaan Kristus, rakkaani -esitystä. Tule näyttämölle, kuoroon, tanssimaan, soittamaan, tai tehtäviin lavan taa. Esitystä varten kootaan gospel-kuoro ja -bandi, jotka aloittavat harjoittelun jo syksyllä. Näyttämöharjoitukset alkavat tammikuussa. Esitykset ovat pääsiäisen aikaan.

Ilmoittaudu tai kysy lisää: 040 5845 836, antti.sevanto@evl.fi