Kirkkovaltuusto kokoontui 13.10.22

Kirkkovaltuusto kokoontui keskiviikkona 12.10.2022. Hyvinkään seurakuntakeskuksen juhlasalissa oli edustamassa huomattava määrä varajäseniä.

Merkittiin tiedoksi hautausmaiden ja  kiinteistöjen sekä kiinteän ja irtaimen omaisuuden katselmus, joka pidettiin 26. ja 29.8.2022. Omaisuudesta ja sen hoidosta keskusteltiin vilkkaasti.

Kirkkoneuvosto esitti kirkkovaltuustolle hautaushinnastoon 10 %:n korotusta  Kirkkovaltuusto päätti haudoista perittävistä maksuista esityksen mukaan.  Hautaushinasto on satavissa kirkkoherranviratosta.

Kirkkovaltuusto vahvisti kirkkoneuvoston esityksen ja päätti vuoden 2023 tuloveroprosentiksi 1,25 prosenttia.  Talousjohtaja Miia Murole piti kattavan selostuksen perusteista ja tulevan kauden varautumisesta taloudelliseen tilanteeseen.

Kirkkovaltuustolle esitettiin osavuosikatsaus ajalta 1.1.‒31.8.2022 ja merkittiin tiedoksi.

Seuraava kirkkovaltuuston kokous pidetään 7.12.2022.

Lisätietoja talousjohtaja Miia Murole

Kirkkovaltuuston pöytäkirjat ovat nähtävillä seurakunnan verkkosivuilla sekä kirkkoherranvirastossa.

Kirkkovaltuuston pöytäkirjat - Hyvinkään seurakunta (hyvinkaanseurakunta.fi)

13.10.2022 16.08