Pääsiäisen jumalanpalvelukset

Palmusunnuntai 14.4.

Klo 10 perhemessu Hyvinkään kirkossa

Klo 10 messu Paavolan srk-kodissa

Kolehti: Syrjäytetyssä asemassa olevien hyväksi tehtävään työhön Suomen Lähetysseuran kautta.

Hiljaisen viikon maanantai 15.4.

klo 19
iltakirkko Vanhassa kirkossa.

Kolehti: Ihmiskaupan vastaiseen työhön Suomen Lähetysseuran kautta.

Hiljaisen viikon tiistai 16.4.

klo 19
iltakirkko Vanhassa kirkossa

Kolehti: Psykotraumatologian keskuksen työn tukemiseen Helsingin Diakonissalaitoksen säätiön kautta.

Hiljaisen viikon keskiviikko 17.4.

Klo 18 iltamessu Kaukaksen juhlatalossa, kirkkokahvit.

Klo 19 iltakirkko Vanhassa kirkossa

Kolehti: Fulfuldenkielisiin radio-ohjelmiin Kamerunissa Medialähetys Sanansaattajien kautta.

Kiirastorstai 18.4.

Klo 15 messu Vanhassa kirkossa

Klo 19 messu Hyvinkään kirkossa

Klo 19 messu Kytäjän kirkossa

Klo 19 messu Paavolan srk-kodissa

Klo 19 messu Vehkojan srk-keskuksessa

Kolehti: Ulkomailla vaikeuksiin joutuneiden maanmiestemme auttamiseksi Suomen Merimieskirkon kautta.

Pitkäperjantai 19.4.

Klo 10 sanajumalanpalvelus Hyvinkään kirkossa

Kolehti Pakolaisten auttamiseen kriisialueilla Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Lisäksi klo 15 Ristinjuhla Hyvinkään vanhassa kirkossa, Uudenmaankatu 13. Jyrki Rauhla, Ville Auvinen, säestykset Minna Kurkola, Hyvinkään Evankelinen kuoro, johtajana ja solistina Pekka Lumio, kolehti Sleyn Japanin työlle.

Pääsiäisyö 20.4.

Klo 23 pääsiäisyön messu

Kolehti: Ylivieskan seurakunnalle, Ylivieskan uuden kirkon rakentamiseen 26.3.2016 kirkkopalossa tuhoutuneen kirkon tilalle.

Pääsiäispäivä 21.4.

Klo 10 messu Hyvinkään kirkossa, kirkkokahvit

Klo 10 messu Paavolan srk-kodissa

Klo 12 messu Vehkojan srk-keskuksessa

Klo 14 Hartaus Puolimatkan kappelissa

Klo 14 Linja-autokuljetus Rauhannummen hautausmaalle ja hartaus klo 15. Linja-auto lähtee Hyvinkäänkylästä klo 14 ja ajaa reittiä: Uudenmaankatu, Siltakatu, Vaiveronkatu, Jussilankatu, Riihimäenkatu, Urakansilta, Kauppalankatu, lähtö Hyvinkään kirkon vastapäiseltä pysäkiltä klo 14.30, Hämeenkatu, Sähkökatu, Pohjoinen puistokatu, Munckinkatu ja Hämeenkatua Rauhannummeen. Hartaus Rauhannummen kappelissa klo 15. Paluulähtö klo 16.15. Paikallisliikenteen maksu.

Klo 18 iltakirkko Vanhassa kirkossa

Kolehti: Suomen Pipliaseura ry:n kautta, lukutaitoa naisille Afrikassa –ohjelmaan Saharan eteläpuolisen Afrikan maissa 16 vähemmistökielellä.

2. pääsiäispäivä 22.1.

Klo 10 messu Hyvinkään kirkossa

Klo 15 perhemessu Martin srk-talossa

Kolehti: Avustus- ja lähetystyön lentojen toteuttamiseen kehitysmaiden vaikeakulkuisilla ja turvattomilla alueilla MAF-Suomen Lähetyslentäjät ry:n kautta.