Juhannusta juhlitaan Sääksissä!

Alue suljetaan klo 21.

Linja-autokuljetus Hyvinkäältä Sääksiin
juhannusaattona pe 21.6:
Auto 1: Lähtö srk-keskuksesta (Hämeenkatu 16) klo 15, Kauppalankatu, Urakankatu, Riihimäenkatu, Jussilankatu, Vaiveronkatu, Aleksis Kiven katu, Nummisillankatu, Talvisillankatu, Läntinen yhdystie ja Kytäjän kirkon kautta Sääksiin.

Auto 2: Lähtö Alttarikiveltä klo 16.15, Kirkkotie, Ahdenkallionkatu, Hämeenkatu, Hyvinkään kirkolta (seurakuntakeskuksen pihalta) klo 16.30, Torikatu, Pavinmäenkatu, Tapainlinnankatu, Sillankorvankatu,
Martin palvelutalon pysäkki, Eteläinen Kehäkatu, huoltoaseman pysäkki (kylmäasema), Jokelankatu, Uudenmaankatu, Hyvinkäänkylä ja Nopon kautta Sääksiin.

Edestakaisen matkan hinta: aikuiset 5 € ja lapset 2,5 €. Paluulähtö Sääksistä kaikille reiteille klo 21.

Ajo-ohje Sääksiin: Ajetaan Hyvinkäältä Hankoon päin, käännytään Rajamäkeen ja sieltä oikealle Kiljavantietä noin 4 kilometriä, jonka jälkeen viitoitus oikealle leirikeskukseen (Hyvinkään seurakunnan leirikeskus on rannalle tultaessa oikealla). Hyvinkään keskustasta on noin 22 kilometriä Sääksin leirikeskukseen. Huom! Sääksin yleisen uimarannan parkkipaikalta järjestetään nonstop bussikuljetus leirikeskukseen. Pikkubussit kulkevat P-paikan ja leirikeskuksen välillä non-stoppina tarpeen mukaan. Juhannusjuhla järjestetään yhteistyössä Nurmijärven seurakunnan kanssa.