Kide-kuoron juhlakonsertti

30.7.2019 12.09

Kide kuoron ryhmäkuva

Oi muistatko vielä se virren, jota lapsena laulettiin? - Entä oletko kuullut tämän uudemman?...

Hyvinkään Kide-kuoro viettää tänä vuonna 60-vuotisjuhlavuottaan ja konsertoi 17.11.2019 klo 18.

Monipuolista musiikkia esittävä Kide-kuoro on viime vuosina myös avustanut ahkerasti jumalanpalveluksissa, ja kuoron ohjelmistoon on kertynyt paljon rakkaita ja tärkeitä virsiä.

”Kirkko olkoon niinkuin puu” on Hyvinkään kirkossa sunnuntaina 17.11.2019 klo 18 järjestettävä konsertti, jossa kuoro esittää vanhoja tuttuja suosikkeja ja myös uudempia kirkkovuoden, vuodenaikojen kiertokulkuun ja ihmiselämän eri vaiheisiin liittyviä virsiä ja hengellisiä lauluja. Ja yleisö pääsee tietenkin mukaan laulamaan rakkaimpia virsiä.

Kuoroa johtaa Pertti Utriainen, joka on tehnyt virsistä uusia sovituksia kuoron sekä pienempien laulu- ja soitinkokoonpanojen esityksiin.

Kanttori säestää uruilla ja pianolla. Lisäksi hyvinkääläinen kuvataiteilija Virpi Talvitie suunnittelee konsertin taustalle, Hyvinkään kirkon alttariseinälle heijastettavan kuvateoksen, joka elää lauluesitysten mukana tulkiten vaihtuvia aiheita ja tunnelmia. Talvitie laulaa itsekin Hyvinkään Kide-kuorossa.