Tule mukaan Teatteri Betan toimintaan!

11.9.2020 09.26

Olet lämpimästi tervetullut mukaan Teatteri Betan toimintaan. Esityksiä tehdään tänä syksynä kaksi, etenkin sillä varauksella, että tilanne sallii. Syksyn esitykset ovat:

Eläköön

- musiikkinäytelmä Raamatun antamasta toivosta elämän epävarmuuden keskellä

- esitys on suunnattu nuorille ja aikuisille

- harjoitukset alkavat syyskuun alussa

- 3 esitystä lokakuun lopussa Vehkojan monitoimisalissa

Oi Jouluyö

- musiikkinäytelmä, jossa jouluevankeliumin tarina kerrotaan tuttuja ja tutustumisenarvoisia joululauluja seuraten

- suunnattu koko perheelle

- harjoitukset alkavat marraskuun alussa

- 2 esitystä jouluaattona kirkossa

Molempiin projekteihin tarvitaan:

- näyttelijöitä

- laulajia

- tanssijoita

- kuiskaaja

- tarpeistonhoitaja

- näyttämömestari
​​​​​​​

Miten pääsee mukaan? Laittamalla viestiä Hyvinkään seurakunnan kirkkoteatteriohjaaja Antti Sevannolle, antti.sevanto@evl.fi, 040 5845 836.

Jos Teatteri Beta on sinulle uusi tuttavuus, tässä pieni esittely:

Teatteri Beta on Hyvinkään seurakunnan ammattijohtoinen harrastajateatteri, joka tekee tavallisesti kolme produktiota vuodessa: pääsiäis-, kesä- ja joulunäytelmän.

Teatteri on perustettu vuonna 2000. Maassamme ainutlaatuista kirkkoteatteriohjaajan virkaa ovat hoitaneet Jouni Laine (2000-2017), Tytti Jäppinen (2017-2019) ja Antti Sevanto (2019-)

Pysy ajan tasalla: https://www.facebook.com/TeatteriBeta