Pop up -Joulutori Onnin avajaiset la 21.11.

18.11.2020 09.29

Hyvinkään seurakunnan nuoret esittävät joululauluja Onnissa, katso ajat tästä!

Pop up -tyylinen Joulutori Onni valtaa tyhjillään olevan Hyvinkään keskustan Pankkitalon entisen pankkisalin marras-joulukuun ajaksi. Perinteisellä Joulutorilla on tuotemyyjiä ja ohjelmaa. Joulutori Onni on kaupunkilaiselle suunnattu pienimuotoinen ja Jouluinen kohtaamispaikka keskeisellä paikalla keskustassa. Joulutorilta saa hankittua joululahjat ja siellä pääsee virittäytymään Joulun tunnelmaan.

“Idea syntyi halusta elävöittää Hyvinkäätä sekä luoda kaupunkiin erilaisia tapahtumia ja toimintaa. Paikaksi valikoitui tyhjänä oleva entinen Nordean pankkisali Hyvinkään ytimessä”, kertoo järjestäjänä toimivan Onnikortteli-asumishankkeen & Rentto Oy:n kiinteistöjohtaja Mika Nurminen.

Joulutori Onni on hyvinkääläisten toimijoiden yhteisponnistus ja mukana ovat muun muassa kiinteistösijoitusyhtiö Rentto & Onnikortteli-asumishanke, Red Carpet, Hyvinkään kaupunkiyhdistysHyria koulutus, Hyvinkään seurakunta ja Laurea ammattikorkeakoulu.

Avajaiset lauantaina 21.11.2020 klo 10-16. Ohjelmassa klo 13 Antti Luusuaniemen Actor Studio.

Pop up -Joulutori Onni
Hyvinkään pankkitalo, Hämeenkatu 18, Hyvinkää

21.11.-21.12.2020
Marraskuussa pe-su 10-16 ja joulukuussa ma-pe 11-18, la-su 10-16